Köpeği dudağından ısırmıştı! Müge Anlı, sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı! "İlk defa başıma geliyor" demişti

Hafta içi her sabah canlı yayınlanan Müge Anlı Tatlı Sert programı bugün gecikmeli başlamıştı. Gazeteci Müge Anlı, evde köpeğiyle oynadığı sırada kaza geçirdi. Dudağından yaralanan Anlı'ya dikiş atıldı. Müge Anlı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sağlık durumuna ilişkin paylaşımda bulundu.

Köpeği dudağından ısırmıştı! Müge Anlı, sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı! "İlk defa başıma geliyor" demişti

Geçtiğimiz haziran ayı İstanbul Emniyet Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Müge Anlı bugün Tatlı Sert programına gecikmeli olarak çıkmıştı.

Nedenini seyircilere anlattı

Müge Anlı, yayına geç çıkmasının nedenini programa gelince anlattı. Dudağında dikiş ile yayına çıkan Müge Anlı, izleyicilere nedenini anlattı.

"Doktor, 'Dikiş atmamız gerekiyor' dedi"

Yayın öncesi köpeğiyle oynarken onun dişinin dudağına geldiğini söyleyen ünlü televizyoncu "Yayını küçük, beklenmedik bir kazadan dolayı geç açmak zorunda kaldım. Sabah Lokum ile oynarken, Lokum'un dişi geldi dudağıma.Canlı yayın hayatımda bir sel olduğunda geç kalmıştım, bir de şimdi geç kaldım. Doktor 'Dikiş atmamız gerekiyor' dedi. O yüzden dikiş attırdım geldim. Kusura bakmayın” demişti.

Müge Anlı’nın dudağındaki iz pek çok izleyicisinin dikkatinden kaçmamıştı.

Müge Anlı, sosyal medya hesabından sağlık durumuna ilişkin son bilgileri paylaştı. Anlı, “Lokum ve ben geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederiz” notunu düştü. Anlı, paylaşımda ayrıca “O benim canım” ifadesine de yer verdi.

Köpeği dudağından ısırmıştı! Müge Anlı, sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı! "İlk defa başıma geliyor" demişti - Resim : 1