Çiftlik Bank mağdurlarını aratmayan olay! Dolandırıcılık vakası büyüdükçe büyüdü, Müge Anlı bile şaştı kaldı

Tuba isimli kadın evlilik vaadiyle sevgilisi Mustafa İnce tarafından dolandırıldığını söyleyip Müge Anlı'ya başvurdu. Başvurunun ardından olayın rengi değişti. Gaziantep'te onlarca kişi yayına bağlanıp dolandırıldığını anlattı. Müge Anlı bile şaştı kaldı.

Çiftlik Bank mağdurlarını aratmayan olay! Dolandırıcılık vakası büyüdükçe büyüdü, Müge Anlı bile şaştı kaldı

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, Mustafa İnce'nin yaptığı dolandırıcılık duyanları şaşırttı. Tuba isimli genç kadını evlilik vaadiyle kandıran Mustafa İnce yağ işi yaptığını söyleyip, sevgilisinden defalarca para istedi. Sevgilisinin ablasından da paralar alan İnce'nin dolandırmadığı kimsenin kalmadığı anlaşıldı. Yayına onlarca kişi gelirken, Gaziantep'te pek çok kişi canlı yayına bağlandı. 

Toptan yağ alıp sattığıını söylemiş

400 Bin TL dolandırıldığını belirten Tuba Koçman "Beni kendisine aşık etti. Toptan yağ alıp satıyorum. Günlük ortalama 100 bin tl kazanıyorum. Bu işe 40 bin TL yatırım yapanın günlük 2 bin TL kazanacak" sözleriyle hem evlilik vaadiyle kandırıldığını hem de parasından olduğunu söyledi. Makyözlük yapan Tuba Koçman, iş yerine gelen Mustafa İnce'yle tanıştıktan 2 gün sonra sevgili olduklarını anlattı. "İlk etapta 23 bin TL gönderdim bana 24 bin500 TL olarak geri attı. Güvenimi kazanabilmek için." diyen Tuba'ya Mustafa daha sonra "Çok fazla mal geldi" yalanıyla eldeki faizli parayı da alıyormuş.

Tuba, 'Senin paran 800 bin TL'ye ulaştı gel sana bir araba alalım” dedi. 800 bin TL'lik bir arabanın siparişini verdik. O süreçte 'Senin paran 1 milyonu aştı. Boşver 800 bin TL'lik arabayı sana 1 buçuk milyonluk araba alalım' dedi. Paramı isteyince de hesapların bloke olduğunu söyledi' dedi.

Gaziantep'te dolandırmadığı kimse kalmamış

Mustafa İnce'yi gören telefona sarıldı. Onlarca kişi Müge Anlı'nın programına geldi. Kendilerini Mustafa İnce'nin dolandırdıklarını söyleyen kişilerin sayısı arttıkça arttı. Müge Anlı olay karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Gaziantep'te canlı bağlantı yapılırken, engelli bir kişiyi bile dolandırdığı ortaya çıktı.

Dolandırmadığı insan kalmadı

Mağdur sayısının her geçen dakika arttığı belirtilirken yatalak bir hastanın da dolandırıldığı öne sürüldü. Gaziantep'ten yayın yapan muhabir, ''Burada şu an toplam rakam 18 kişi oldu. 'Dolandırılmadım' diyeni görmedim. Önüne gelen 'Ben de dolandırıldım' deyip rakam belirtiyor. Rakam her geçen dakika artıyor. Mağdurlar çeşitli meblağlarda dolandırıldığını iddia ediyorlar. Her geçen dakika sayıları artmaya devam ediyor'' dedi.

"Eşime kredi çektirdi" 

Yayına konuk olan başka bir kadın da "Benim eşime kredi çektirdi. 'Yağ şeker işi yapıyoruz.' diye evi sattırdı. Eniştemi dolandırdı. 3 tane arabasını sattı. 1 milyon liranın üzerinde… Bunun gibi Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı'nda birçok suç duyurusu var" dedi.

Rakamları duyan şaşıp kaldı

'Canlı yayına bağlanan başka bir mağdur ise, "M.İ. beni mart ayında 235 bin TL dolandırdı. Benim personelimin de bu işte rolü var. Birlikte yapıyorlar." ifadelerini kullanırken, başka bir mağdur, "15 bin lira gönderdim. Beni aradı, 'Gümrüğe mal gelmiş, bana 5 bin 600 dolar gönder' dedi" şeklinde konuştu.