Orman yangınını çıkaran şüpheli tutuklandı! Babası ilk kez konuştu: Keşke oğlum...

Marmaris ilçesinde 4 gündür devam eden orman yangının şüphelisi 34 yaşındaki S.A çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı. Kundakçı S.A.'nın babası oğluyla ilgili "Keşke orman yanmasaydı da kendini öldürseydi" dedi.

Orman yangınını çıkaran şüpheli tutuklandı! Babası ilk kez konuştu: Keşke oğlum...

Jandarma tarafından gözaltına alınan S.A, Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından bu sabah Marmaris Adliyesine sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan S.A Muğla E Tipi Ceza ve İnfaz Kurumuna gönderildi.

Kendisini de yakmak istemiş

Şüpheli adli makamlara verdiği ifadede, bulunduğu bölgede ailesi ile ticari bir anlaşmazlık bulunduğunu ve anlaşmazlık sebebi ile kızarak yaktığını, hatta kendisini de yakmak istediğini, olay esnasında alkollü olduğunu belirtti.

Orman yangınını çıkaran şüpheli tutuklandı! Babası ilk kez konuştu: Keşke oğlum... - Resim : 2

"Keşke orman yanmasaydı da kendini öldürseydi"
Tutuklanan kundakçı S.A.'nın babası ilk kez konuştu. Gözyaşları içinde muhabirin yönelttiği sorulara yanıt veren baba, "Çalışmaya gitmişti. Kıyafetlerini değiştirdi. Tıraş olup kıyafetlerini değiştirdi ve akşam üstü gelirim dedi. Yangın çıktı o da gelmeyince merak ettim. Ulaşamadım ve yangının arasında kaldığını düşündüm. Sonra motoru bulundu. Motordan sonra kendisinin yakalandığını duydum. Yapacak birisi değildi. Kendimiz arıcıyız. Ormandan ekmek yiyoruz. Yapacağını hiç ummadığım birisiydi. Keşke orman yanmasaydı da kendini öldürseydi" sözleriyle oğluna tepki gösterdi.