Muhteşem Yüzyıl'ın yapımcısı Timur Savcı'dan yıllar sonra gelen Meryem Uzerli itirafı!

"Muhteşem Yüzyıl" dizisinin yapımcısı Timur Savcı, tükenmişlik sendromu yaşadığını belirterek diziden ayrılan Meryem Uzerli itirafıyla şaşırttı. İşte detaylar...

Muhteşem Yüzyıl'ın yapımcısı Timur Savcı'dan yıllar sonra gelen Meryem Uzerli itirafı!

Bir döneme damga vuran "Muhteşem Yüzyıl" dizisiyle Türkiye'de şöhreti yakalayan oyuncu Meryem Uzerli, rol aldığı diziden "tükenmişlik sendromu" yaşadığını belirterek ayrılmıştı. Bu gelişme o dönem çok konuşulmuştu. "Muhteşem Yüzyıl" dizisinin yapımcısı Timur Savcı, yıllar sonra konuyla ilgili olarak ilk kez konuştu.

Timur Savcı, "Diziyi bırakması bana da sürpriz oldu. Abisi araya girdi, başkaları araya girmeye çalıştı ama 'bitti' dedim" ifadelerini kullandı.

Muhteşem Yüzyıl'ın yapımcısı Timur Savcı'dan yıllar sonra gelen Meryem Uzerli itirafı! - Resim : 2

2011-2014 arasında yayınlanan "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Hürrem'i canlandıran Meryem Uzerli, 2013 yılında "tükenmişlik sendromu" yaşadığı gerekçesiyle aniden çekimlere ara vermişti.

Apar topar Berlin'e giden oyuncu, o dönem izlenme rekorları kıran dizinin ekibini zor durumda bırakmıştı. "Muhteşem Yüzyıl"ın yapımcısı Timur Savcı, yıllar sonra Uzerli hakkında konuştu.

Muhteşem Yüzyıl'ın yapımcısı Timur Savcı'dan yıllar sonra gelen Meryem Uzerli itirafı! - Resim : 4

"Geri dönüşü yoktu artık"

Simge Fıstıkoğlu'nun YouTube programı "Hayat Okulu"na konuk olan Timur Savcı, oyuncunun diziyi bırakmasını tüm ekibe karşı saygısızlık ve şımarıklık olarak yorumladı.

Savcı, "Meryem'in diziyi bırakması bana da sürpriz oldu. Bu durumlarda seri katil soğukkanlılığım var. Meryem'in abisi araya girdi, başkaları araya girmeye çalıştı ama 'bitti' dedim. Geri dönüşü yoktu artık" dedi.

Muhteşem Yüzyıl'ın yapımcısı Timur Savcı'dan yıllar sonra gelen Meryem Uzerli itirafı! - Resim : 6