Müjde geldi! 30 bin TL promosyon ödenecek! 15 Aralık'ta hesaplarda olacak!

Emekli promosyon haberlerinin ardından son zamanlarda sık sık kamu personellerine yapılan promosyon ödemeleri de konuşuluyor. Gelen son habere göre, Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) arasında yapılan promosyon anlaşmasına göre 7.500 personele 30 bin TL promosyon ödemesi yapılacağı aktarıldı. Peki promosyon ödemesi hangi kurumda çalışanlara yapılacak? Kimler promosyon ödemesinden faydalanacak?

Müjde geldi! 30 bin TL promosyon ödenecek! 15 Aralık'ta hesaplarda olacak!

Kamu ve özel bankalar tarafından kurumlarla yapılan anlaşmalar sonucunda memur ve emeklilere verilen promosyon ödemelerine bir yenisinin eklendiği duyuruldu. Uludağ Üniversitesi, bünyesinde görevli 7 bin 500 çalışanına 30’ar bin TL promosyon ödemesi yapılacağı aktarıldı. Anlaşma doğrultusunda 30 binTL’lik promosyon ödemeleri 15 Aralık 2022 tarihinde çalışanların hesaplarına yatırılacak.

Anlaşmaya dahil olan isimler 

Ege Haber’de yer alan habere göre, konu ile ilgili olarak Uludağ Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Ahmet Saim Kılavuz, Rektör Yardımcıları Profesör Doktor Adem Doğangün, Profesör Doktor İrfan Kırışlıoğlu, Üniversite Genel Sekreteri Osman Dikmen, TEB Bölge Müdürlüğü Direktörü Ersin Sağlam, TEB Perakende Bankacılık Bölge Satış Müdürü Yunus Olgaç ve BUÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanı Kamuran Üstün banka anlaşmasına katılan isimler arasında. 

Rektörden açıklama geldi

Uludağ Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Ahmet Saim Kılavuz, imza töreninde büyük bir üniversite olduklarını ve promosyon ödemeleri için yaklaşık bir ay önce ihaleye çıktıklarını ve Kılavuz söz konusu açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

“Çok sayıda banka temsilcisi açtığımız ihaleye katıldı. Yapılan müzakereler ve karşılıklı fedakarlıklar ile güzel bir noktaya geldik. Sonuçlara baktığımızda hepimiz için kazançlı bir durum olduğunu söyleyebiliriz. Akademik ve idari personelimize, tüm çalışanlarımıza ve bankamıza hayırlı olmasını diliyorum. Önceki bankamızla güzel bir çalışma dönemi geçirdik. Şimdi artık yeni dönemde yeni bir banka ile çalışacağız. Verimli bir süreç geçirmeyi temenni ediyorum”

Son olarak yürütülen sürecin hızla tamamlanması konusunda fikir birliğine varılan görüşmelerde banka tarafından Üniversite kampüsü içerisinde bir şube açılmasının planlandığı da dile getirildi.