Murat Ceylan Gizem Memiç ile görüntülendi, ortalık karıştı! Gizem Memiç o fotoğrafları da kaldırınca kafalar iyice karıştı!

Survivor’da bir süredir başarıyla sunuculuk görevi yapan yakışıklı isim Murat Ceylan hakkında son dakika gelişmesi yaşandı. Nisa Bölükbaş’ının kupayı kaldırması sonrasında ilk kez Cihangir'de ortaya çıkan Murat Ceylan lüks otomobiliyle görüntülendi. Soruları yanıtlayan Murat Ceylan, asıl kafaları yanındaki arkadaşıyla karıştırdı. Murat Ceylan’ın yanında güzel Survivor yarışmacısı vardı. Akıllara yeni bir aşk mı geliyor soruları geldi.

Murat Ceylan Gizem Memiç ile görüntülendi, ortalık karıştı! Gizem Memiç o fotoğrafları da kaldırınca kafalar iyice karıştı!

Alp Kırşan’ın ayrılığının ardından yerine gelen Murat Ceylan Survivor All Star’daki sunuculuğuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Nisa Bölükbaşı’nın şampiyonluğu sonrası Cihangir’de ortaya çıkan Murat Ceylan lüks otomobiliyle göründü ve soruları yanıtladı. Yeni yılda Survivor’a devam edeceğini söyleyen Murat Ceylan yanındaki arkadaşıyla kafaları karıştırdı. İşte son dakika magazin haberi gelişmesinin detayları…

“Şimdilik bir şey düşünmüyorum arabamı çok özlemişim”

Cihangir’de ortaya çıkan yakışıklı sunucu basın mensuplarının "Survivor bu sene bitti, sırada ne var?" sorusuna, "Sırada tatil var, seneye yine Survivor'a devam. Şimdilik bir şey düşünmüyorum. Arabamı çok özlemişim" yanıtını verdi.

Ancak dikkat çeken bir diğer ayrıntı Murat Ceylan’ın yanından Gizem Memiç’in olmasıydı. Murat Ceylan ile Gizem Memiç’in sevgili olduğu iddiaları bir çok haber sitelerinde yer aldı. Ardında ise Gizem Memiç’in instagram hesabından eşiyle olan fotoğrafları kaldırması ise kafaları iyice karıştırdı.

Murat Ceylan Gizem Memiç ile görüntülendi, ortalık karıştı! Gizem Memiç o fotoğrafları da kaldırınca kafalar iyice karıştı! - Resim : 1

Ancak Gizem Memiç 'in Burak Mert'le evli olduğu ve Murat Ceylan 'la yakın arkadaş olduğunu savunanlar sosyal medyada ağırlıkta.

Daha önceki aşkı beklenmedik şekilde sonlanmıştı

Sunucu Murat Ceylan ile 2017 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında ikinci seçilen Pınar Tartan 'ın birlikteliği beklenmedik şekilde sona ermişti. Ayrılığın nedeni ortaya çıktı.