Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor yıkılacak! Yarışmacılar ise ağlayacak

tv8'de yapımcılığının Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor'da Acun Ilıcalı büyük ödülü duyurdu! Survivor tarihinde resmen bir ilk yaşanacak. Survivor yıkılacak! Yarışmacıları ise yine hüngür hüngür ağlarken göreceğiz.

Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor yıkılacak! Yarışmacılar ise ağlayacak

Yıllardır reytingleri elinden bırakmayan Survivor’da yarışma tarihinde bir ilk yaşanacak. Survivor Panorama’ya katılan Acun Ilıcalı duyurdu! Yarışmacılar ödül karşısında resmen ağlayacak.

Survivor Panorama’ya Acun Ilıcalı da katıldı. Yarışmayla ilgili önemli açıklamalar yapan Acun Ilıcalı Ramazan bayramına özel bir yarışma ve ödül hazırlayacağını söyledi.

Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor yıkılacak! Yarışmacılar ise ağlayacak - Resim : 1

İlk olarak Ramazan Bayramı dolayısıyla önümüzdeki hafta elemenın olmayacağını duyuran Acun Ilıcalı büyük ödül olacağını da açıkladı. Büyük ödülü tek güne sığdırmayacağını söyleyen Acun Ilıcalı, daha önce yarışmacıları gözyaşlarına boğan aile ödülününde ekrana geleceğini söyledi.

Aile ödülü daha önce yarışmacılara duygu dolu anlar yaşatmıştı.

Acun Ilıcalı bayram nedeniyle Cumartes ve Pazar günlerinde aile ödülü oyunun oynanacağını kazanan takımdaki yarışmacıların ailelerinden 2 kişinin de Dominik’e geleceğini söyledi.

Diğer büyük ödüllerin ne olacağı ise merak konusu oldu.