Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Gülten'i Selin Genç'ten tecavüz sahnesi itirafı

Kadrosunda Murat Ünalmış, Hilal Altın Bilek, Kerem Alışık, Hande Soral gibi isimlerin yer aldığı ATV ekranlarında yayımlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Gülten'i Selin Genç dizideki tecavüz sahnesiyle ilgili ilk kez konuştu.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Gülten'i Selin Genç'ten tecavüz sahnesi itirafı

Kadrosunda Murat Ünalmış, Hilal Altın Bilek, Kerem Alışık, Hande Soral gibi isimlerin yer aldığı 3 sezondur ATV'de ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova seyirciyi her bölümüyle ekrana kilitlemeyi sürdürüyor. Dizinin genç ve güzel oyuncusu Selin Genç başarılı oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekiyor. 

Çarpıcı itirafta bulundu

Kariyerinde ilk dizi deneyimini Bir Zamanlar Çukurova ile yaşayan 26 yaşındaki oyuncu diziyle ilgili çarpıcı itirafta bulundu. 

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Gülten'i Selin Genç'ten tecavüz sahnesi itirafı - Resim : 1

Tecavüz sahnesiyle ilgili aylar sonra ilk kez konuştu

Güzel oyuncu dizide tecavüz sahnesiyle ilgili aylar sonra ilk kez konuştu. 32. bölümde Gülten'in Ercüment tarafından tecavüze uğradığı sahne için çok zorlandığını söyledi. 

''Özellikle tecavüz sahnesi beni çok zorlamıştı''

Sahne için konuşan Genç "Ben çok ağır performans sahneleri çektim. Umarım hakkını vermişimdir. Özellikle tecavüz sahnesi beni çok zorlamıştı." dedi.

Acılı bir süreç olduğunu anlatan Genç "Bunu deneyimlemedim ama bunu deneyimleyen insanlarla konuşmak, onların acılarını paylaşmak, neye benzediğini keşfetme süreci çok acılıydı benim için." diye konuştu.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Gülten'i Selin Genç'ten tecavüz sahnesi itirafı - Resim : 2

"Performanstan önce psikolojik olarak öncesi sıkıntılıydı benim için''

Sahne öncesindeki psikolojik durumuyla ilgili Genç "Performanstan önce psikolojik olarak öncesi sıkıntılıydı benim için." sözleriyle anlattı.

Güzel oyuncu “Bir Zamanlar Çukurova”da Vahide Perçin ve Kerem Alışık gibi usta isimlerle aynı seti paylaşmanın gururunu yaşadığını belirtti. 

Dizinin geçen haftalarda yayınlanan bölümlerinde evlenen genç, kalbinin dolu olduğunu itiraf etti.

Selin Genç kimdir?

21 Haziran 1994 yılında İstanbul'da hayata gözlerini açan Selin Genç, baba tarafından aslen Adanalı olan bir oyuncudur.

Ortaokul yılları ile birlikte tiyatroya merak salmaya başlamış olan güzel oyuncu, okuldaki tiyatro grubu içerisinde yer almıştır.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Gülten'i Selin Genç'ten tecavüz sahnesi itirafı - Resim : 3

Üniversite okuduğu sırada bazı tiyatro oyunlarında yer aldı

Üniversiteyi Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bolümünde okumuş olan ünlü isim, üniversite okuduğu sırada bazı tiyatro oyunlarında yer aldı.

Profesyonel olarak oyunculuk yapmaya başlayan oyuncu ilk oynamış olduğu tiyatro oyunu ise Murder Ballad isimli tiyatro oyunudur.

Üniversite son sınıftayken Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'ne yazılmış olan Selin Genç, burada almış olduğu eğitimin ardından gelen teklifi değerlendirmiştir.

Aldığı teklifle oyuncu Bir Zamanlar Çukurova dizisine dahil oldu. 

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Gülten'i Selin Genç'ten tecavüz sahnesi itirafı - Resim : 4

Dizide öne çıkan oyunculardan isimlerden

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Gülten karakterine hayat vermiş olan güzel isim, hem güzelliği hem de oyunculuğu ile dizide öne çıkan oyunculardan biri olmuştur.

İkizler burcunun tüm özelliklerini taşıyan unlu oyuncu bunu bir röportajında belirtmiştir.