Musayeva ve Tatlıcı Duymadık Demeyin'e konuştu!

Günay Musayeva tartışma sırasında kendisini ve oğlunu darp ettiğini iddia ettiği sevgilisi Taha Tatlıcı'yı bıçaklamıştı. Çift yeniden barıştı. Günay Musayeva ve Taha Tatlıcı bu iddialar hakkında ilk defa 'Duymadık Demeyin' programına konuştu.

Azeri manken Günay Musayeva'nın evinde çıkan kavga sırasında sevgilisi Taha Tatlıcı'yı bıçakladığı iddisaası gündeme bomba gibi düştü. Tatlıcı'nın ihbarı üzerine İstanbul Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu tarafından olay ile ilgili soruşturma başlatıldığı ortaya çıktı.

Günay Musayeva ise asıl kendisinin darp edildiğini ve mağdur olduğunu belirterek, "Taha çok sinirliydi. Oğlumu dövdü. Oğlumu ve kendimi korumak için bıçağı alarak karşısına geçtim. Üzerime saldırdığında bıçak ona battı. Ben kendimi koruyordum." ifadesini kullandı.

Savcılık tarafından yürütülen soruşturma sonucunda ünlü manken hakkında silahlı yaralama suçundan dava açıldı ve 2,5 yıla kadar hapis cezası istendi.

Günay Musayeva'dan olayın ardından şoke eden bir açıklama geldi. Ünlü model bıçakladığı sevgilisi Taha Tatlıcı'yla ortak yaptığı açıklamada ilişkisinin devam ettiğini söyledi.

Musayeva ve Tatlıcı Duymadık Demeyin'e konuştu! - Resim : 1

Musayeva ve Tatlıcı Duymadık Demeyin'e konuştu! - Resim : 2

Günay Musayeva'nın açıklaması, "Saygı değer kamuoyuna duyurulur: Bugün hakkımda çıkan erkek arkadaşım Taha Tatlıcı'yı bıçakladığıma yönelik haber tamamen gerçek dışı ve yaralayıcıdır. Bu haber dolayısıyla hem şahsım hem de Taha Tatlıcı'nın şahsına karşı ağır bir itham ortaya atılmıştır. Erkek arkadaşım Taha ile aramızda geçen basit bir tartışma komşuların şikayeti ile polise yansımış ve daha sonra da taraflar olarak gidilerek yanlış anlamaların düzeltilmesi istenmiştir. Çift olarak aramızda hiçbir sorun olmadığı gibi hâlâ birlikteliğimiz devam etmektedir. Hukuki süreci sadece usulen devam eden asılsız bir süreç dolayısıyla daha fazla gündemi meşgul etmek istemiyoruz." şeklinde oldu. 

tv100 ekranlarında yayınlanan Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu'nun Duymadık Demeyin programına telefonla bağlanan Günay Musayeva ve Taha Tatlıcı şu şekilde konuştu;

Günay Musayeva, "Gerçek dışı bir olaydı. 3 ay öncesinde aramızda küçük bir tartışma olmuştu. Bu tartışma mutfakta başladı, sonrasında balkona çıktık. Cihangir'in duymayacağı şekilde oldu. Cihangir o sırada uyuyordu, yanımızda değildi.  Beni bu konuda beni en çok üzen Cihangir'in isminin geçmesi oldu. Bu ciddi ve ağır bir itham. Kesinlikle böyle bir şey olmadı. Sadece anlattığım küçük tartışma oldu. Bu tartışmanın duyulması komşuların polise şikayetçi olmasıyla oldu. Hiç küsüp barışmadık. 1,5 yıldır birlikteyiz. Yanlış anlaşılmayı düzeltmek için karakola gittik. Katiyen bana veya çocuğuma bir darp olmadı." açıklamasında bulundu.

Taha Tatlıcı ise, "Biz aramızda bir tartışma yaşadık. Mutfaktan, balkona devam eden bir tartışmaydı. Geç bir saat olduğu için balkonda oturan başka insanlar tarafından şikayet gerçekleşti. Birinci şikayetten sonra ikinci şikayet gelince karakola giderek mecburen bir açıklama yapmak durumunda kaldık. Aramızda bu tip bir şey yaşanmadı. Biz böyle bir olay yaşasaydık, bir arada durmaya yüzümüz olmazdı. Günay'ın oğluyla yaşadığı eve çok nadir gidiyorum. İlişkimiz süresince toplasanız 2 - 3 kere Günay'ın evine gittim." açıklamasında bulundu.