Katarlı sosyolog erkeklere kadınları dövmesi gerektiğini öğretiyor

Katarlı bir sosyolog olan Abd Al-Aziz Al-Khazra, erkeklere eğitim veriyor. Yeryüzünde başka hiçbir sosyoloğun uygulamadığı bu eğitimde erkek bireylere eşlerini nasıl döveceklerini öğretiliyor.

Katarlı sosyolog erkeklere kadınları dövmesi gerektiğini öğretiyor

TV100.COM - Sosyolog Abd Al-Aziz Al-Khazra, video paylaşım sitesi Youtube'a yüklediği video ile büyük tepki topladı. Erkeklere, eşlerini nasıl dövmesi gerektiğini anlatan Al-Khazra, erkekleri bazı konularda sınırlamaya çalışıyor.

Kadına şiddetin her türlüsünün suç olduğu dünyada, Al-Khazra'ya göre kafaya vurmak, yüzüne vurmak ve yumruk atmak yasaklanmış şeylere giriyor. Sözlerini, Hz. Muhammed'e ait olduğunu öne sürdüğü sözlerle destekleyen Al-Khazra, İslamiyette kadına dayağın sadece disiplin için olduğuna vurdu yapıyor.

Kadının, kocasının gücünü hissetmeye ihtiyacı var

Kadınların mutlak suretle kocalarının gücünü hissetmesi gerektiğini ifade eden sosyolog, kendisine yardımcı olması için kullandığı küçük bir çocuk üzerinde sözlerini destekler nitelikte şiddet uyguluyor. Kadınların omzuna vurarak uyarılarda bulunabileceğini ileri süren Al-Kahzra, "Sana evden çıkmamanı söylemiştim, neden çıktın" derken çocuğun omuzlarına vuruyor.

Al-Kahzra, evli insanların sürekli yaşadığı sorunlara değinerek, "Birbirlerini nasıl yenebileceklerini düşünüyorlar. Bir erkek özellikle her hün karısını dövmek zorunda mı? Hayır değil" diyerek şiddetin her gün uygulanmaması gerektiğine vurgu yapıyor.

Lider erkektir! Sevgiden disiplin cezası verir

Al-Kahzra tarafından yüklenen videodaki skandal sözler arasında "Evin lideri karısını disipline etmek için ceza verebilir" sözleri dikkat çekiyor. Bunun savunması olarak evlilik kurumunun liderinin koca olduğunu ileri süren sosyolog, "Lider aynı şirket yöneticisi gibidir. Ama önce uyarmak zorunda. Direkt şiddet göstermemeli. Şiddet gösterirken dikkat etmeli. Omuzlara yapılacak vuruşlar kadınlarda iz bırakmayan, kanamaya neden olmayan dayak tercih edilmeli" diyor.