Mustafa Sandal'dan Defne Samyeli kararı! Son noktayı koydu!

Mustafa Sandalın yeni çıkardığı 'Beni ağlatma isimli kitabının ikinci baskında Defne Samyeli ile ilgili bölümler yer almayacak.

Mustafa Sandal'dan Defne Samyeli kararı! Son noktayı koydu!

Mustafa Sandal'ın Defne Samyeli’yle kimsenin bilmediği ilişkisi ve hayatını anlattığı “Beni Ağlatma” kitabında tüm bu yaşananların ardından Defne Samyeli, “Mustafa Sandal’ın kitabında 25 yıl önce ilişki yaşadığımıza dair tamamen gerçek dışı bir iddiaya uyandım bu sabah. Sandal’ın hayatının dikkat çekmesi için adıma gerek var mıydı, bilemedim” demişti.

Samyeli’nin dava açacağını söylemişti ve Mustafa Sandal, yayıneviyle görüşerek kitabın yeni baskılarında o bölümleri çıkarma kararı aldı.

Sandal’ın yakın çevresine “238 sayfalık kitaptaki 3 satırlık bir öz eleştiri yazısının konuşulması bunca emeğe haksızlık ve çok rahatsızım. Yeni baskılarda o paragraf olmayacak” dediği öğrenildi. 

 Geçtiğimiz günlerde 'Beni Ağlatma' adlı kitabı raflardaki yerini alan Mustafa Sandal, Defne Samyeli ile ilgili bölümler konusunda çıkan gerginlikten sonra şaşırtıcı bir karar aldı. Sandal'ın isteği üzerine