Müşterilerin ilgi odağı oldu! Bu kafeye gelenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor

Sivas'ta hastane binası önündeki kafe, görenleri şaşkına çeviriyor. Kafenin genişletilmesi sonucu içeride kalan salkım söğüt ağacını kestirmeye kıyamayan işletme sahibi, ağacı kafeye dahil etti. Adeta doğal süs olarak kafeye renk katan ağaç, müşteriler tarafından da ilgi görüyor.

Müşterilerin ilgi odağı oldu! Bu kafeye gelenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi poliklinik binası önündeki kafenin genişletilmesi sonucu içeride kalan söğüt ağacı, müşteriler tarafından büyük ilgi görüyor. İşletmeci Hilal Tan, ağacı kestirmeye kıyamadığını, zamanla kafenin bir parçası haline geldiğini ifade etti.

Müşterilerin ilgi odağı oldu! Bu kafeye gelenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor - Resim : 1

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi poliklinik binası önündeki kafeyi 4 yıl önce devralan Esnaf Hilal Tan, gerekli izinleri alarak iş yerini genişletmeye karar verdi. Tan, üniversitenin kuruluş zamanlarında dikildiği tahmin edilen ve genişletilecek alan içinde kalan salkım söğüt ağacının kesilmesine ise razı olmadı. Ağacı da kafesinin içerisine dahil ederek farklı bir konsept oluşturdu. Nazar boncukları ve mini saatlerle süslenen ağaç, müşterilerin de ilgisini çekiyor.

Müşterilerin ilgi odağı oldu! Bu kafeye gelenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor - Resim : 2

'KAFEYE DE RENK VERDİ'

Doğayı çok sevdiğini ve ağacı kesmeye kıyamadıklarını söyleyen Hilal Tan, "Buraya 4 yıl önce ilk geldiğimizde ağaç, sade bir şekildeydi. Sonra zamanla ağaca dantel örmeyi düşündüm. Ağaç çok büyük olduğu için dantel yapamadım. Böyle süslemeye karar verdik. Mini bir Kapadokya'mız oldu. Özellikle öğrenciler çok seviyor. Biz de yapılırken kesilmesini istemedik. Bu şekilde kafeye de bir renk verdi. Müşteriler, fotoğraf çekiyor. 4 yıldır bu şekilde. Kapıdan giren misafirlerimizi bizden önce ağacımız karşılıyor. Dışarıdan da dikkat çekiyor" dedi.

Müşterilerin ilgi odağı oldu! Bu kafeye gelenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor - Resim : 3

Müşteriler ise içeride hoş bir ortam olduğunu, ağaca zarar verilmeden böyle bir çalışma yapılmasından memnun kaldıklarını dile getirdi.