Müşterilerine bin 250 TL vereceğini duyurdu! O bankadan açıklama geldi, mutlaka başvurun!

Yılın son günlerine doğru bankalardan kampanya haberleri de ardı ardına gelmeye devam ediyor. Müşterilerine sunduğu özel kampanyalar ile yüzleri güldüren banka, bin 250 TL hediye vereceğini duyurdu. Kampanyadan faydalanmak isteyen vatandaşlar için şartlar ve tüm detaylar açıklandı. Peki, hangi banka hediye veriyor? Kampanya şartları neler? İşte detaylar...

Müşterilerine bin 250 TL vereceğini duyurdu! O bankadan açıklama geldi, mutlaka başvurun!

Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte bankalar çeşitli kampanya duyuruları yapıyor. Müşterilerine özel kampanyalar sunan bankalar, indirimler, taksitler, para hediyeleri sunuyor. O bankalardan bir tanesi de Halkbank oldu. Halkbank, müşterilerine bin 250 TL ödeme hediye edeceğini duyurdu. Kampanyanın detayları ve şartları açıklandı. İşte Halbank'ın hediye kampanyası...

Son tarih açıklandı

Halkbank, tatil yapmayı planlayan müşterilerini unutmadı. Tatil planı yapan Halkbank müşterilerine özel sunulan kampanya kapsamında Touristica.com.tr’de bin 250 TL’ye varan indirim ve 12 taksit imkanı sunulduğu belirtilirken, Aralık 2022'de başlayan fırsatın son tarihi de açıklandı. Halkbank'ın indirim kampanyası 9 Ocak 2023'te son bulacak. 

Halkbank Paraf ile 6 Aralık 2022-9 Ocak 2023 tarihleri arasında Touristica.com.tr’den yapılacak olan ilk tatil alışveriş tutarı 10 bin TL ile 14 bin 999 TL arasında ise 750 TL, tutarı 15 bin TL ve üzeri ise bin 250 TL indirim yapılacağı belirtilen kampanya kapsamında alışveriş indirimine ek olarak peşin fiyatına 12 aya varan taksit seçeneğinin de sunulacağı aktarıldı.

Halkbank bin 250 TL indirim kampanyasına nasıl başvurulur?

İndirim kampanyasına katılmak isteyen Halkbank müşterileri, ilk alışverişlerini yapmadan önce, Paraf Mobil uygulaması üzerinden “Hemen Katıl” butonuna tıklamalıdır. Alışverişlerin, Paraf Mobil’de kampanyanın “Katıldıklarım” bölümü üzerinden takip edilmesi sonrasında ya da gelecek onay SMS’i sonrasında yapılması gerekiyor.

Aynı zamanda müşteriler kampanyadan sms ile yararlanmak isterse, bankaya kayıtlı cep telefonu üzerinden “TT” yazıp 3404’e SMS göndermelidir. 

Halkbank bin 250 TL indirim kampanyası detayları

Halkbank bin 250 TL kampanyası detayları da banka tarafından açıklandı. Kampanyaya katılmak isteyen müşteriler için şartlar belirlendi ve duyuruldu. İşte Halkbank kampanyasının detayları;

- Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan bir defa yararlanabilir ve ilk alışveriş tutarına göre 750 TL ya da 1.250 TL’den birini kazanabilir.

- İndirim tutarı kredi kartına yansıtılacaktır.

- Taksit seçenekleri otellere ve ürün/hizmet türlerine göre değişebilmekte olup, alışverişler touristica.com.tr’de seçilecek taksit sayısı ile gerçekleşecektir.

- Kampanyaya ilişkin bilgi ve kazanılan ödül Paraf Mobil’de yer alacak olup, geriye dönük yararlandırma ya da değişiklik yapılmayacaktır.

- Kampanya kapsamındaki alışverişlerin iptal/iade edilmesi durumunda verilmiş ödüller de iptal edilecektir.

- İndirim kampanyası, başka bir indirim kampanyası ile birleştirilemeyecek olup, kampanyanın farklı bir indirim kampanyası ile çakışması durumunda indirim tutarı daha büyük olan ödül karta yansıtılacaktır.

- Paraf, Parafly ve Paraf Premium kampanyaya dahil, Paraf Business, Paraf Esnaf, Paraf KOBİ, Eczacı Paraf KOBİ, Paraf Genç, Parafree, Paraf Debit, Parafast, HalkCard, ParafPara kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

- Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulunun 10/01/2020 tarihli ve 8791 sayılı Kararı ile Banka Kartları ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmeliğin 26 ncı maddesinin yedinci fıkrası uyarınca, 11/01/2019 tarihli ve 8198 sayılı Kurul Kararı ile belirlenen kredi kartlarında taksitlendirme sürelerinin; havayolları, seyahat acenteleri ve konaklama ile ilgili yurt dışına ilişkin harcamalarda altı aydan üç aya düşürülmesine karar verilmiştir.

- TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. ve TOURAMA TOURİSM SEYAHAT VE TİCARET A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.