Nafaka ödemeyen eski damadının testislerini kesti

 Rusya’da nafaka bedelini ödemeyen eski damadını uyarmak için evine giden kayınvalide, adamın testislerini kesip pencereden attı. Damat, olay yerinde hayatını kaybetti.

Nafaka ödemeyen eski damadının testislerini kesti

Eski eşi ile anlaşamayınca nafaka karşılığı boşanan Dmitry Bogdanov, bir süre geçtikten sonra nafakayı ödememeye başladı.

Eski eşi bu durumdan her ne kadar şikayetçi olsa da adamın yanına gelip durumu dile getirmedi. Durumdan haberdar olan Bogdanov’un 49 yaşındaki kayınvalidesi ve erkek arkadaşı adamın evine gitti. Nafakayı ödememesi dolayısıyla başlayan tartışma kanlı bir cinayete dönüştü.

 Tartışma sonrası gözü dönen ve ismi medyaya verilmeyen katil kayınvalide, eski damadını önce bıçak darbeleriyle yere yığdı, ardından testislerini kesip pencereden dışarı attı. Hem Rus hem de dünya basınında büyük yankı uyandıran olay sonrası kadın, kızını arayarak eski damadını öldürdüğünü söyledi.

 Kızı ise panikle durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Dmitry Bogdanov’un tam 27 yerinden bıçaklandığını tespit etti. Eli kanlı kayın validenin sevgilisi de Bogdanov’u bıçakladığını itiraf etti.