Ertuğrul Özkök'ten çarpıcı yorum: Bu muhalif tarafın hastalığı!

Her çarşamba akşamı tv100 ekranlarına gelen Cengiz ile Ahtapot'ta, Ertuğrul Özkök, Nagehan Alçı ile Ekrem İmamoğlu'nun röportajına gelen tepkilere ilişkin "Tayyip Erdoğan İBB Başkanı iken Oktay Ekşi, ben ve Hasan Cemal’i, kendisine en muhalif insanları helikopterle İstanbul’u gezdirdi. Kendi medyası Tayyip Erdoğan’a 'Sen niye bu adamlarla konuşuyorsun' lafı etmedi. Bu muhalif tarafın hastalığı." değerlendirmesini yaptı.

Haftanın öne çıkan önemli olaylarından sanat, siyaset ve magazin dünyasının hiç konuşulmayanlarına kadar en çok merak edilenler Cengiz ile Ahtapot'ta masaya yatırıldı.
Ekrem İmamoğlu ile röportaj yapan Nagehan Alçı'yla ilgili Faruk Bildirici'nin köşe yazısıyla ilgili Özkök "Ben Tayyip Erdoğan’la AKP’nin merkezinde konuşma yaptım. İslami basından bir tek kişi Tayyip Erdoğan’a 'niçin bu 28 Şubatçı ile konuşuyorsun' diye bir laf etmedi. Tayyip Erdoğan İBB Başkanı iken Oktay Ekşi, ben ve Hasan Cemal’i, kendisine en muhalif insanları helikopterle İstanbul’u gezdirdi. Kendi medyası Tayyip Erdoğan’a 'Sen niye bu adamlarla konuşuyorsun' lafı etmedi. Bu muhalif tarafın hastalığı. Ben Kanal 7, Beyaz TV’ye çıkıp konuştum, bir kişi bile ‘niye bu adamı çıkartıyorsun’ demedi. Bizim taraftan ‘niye oraya çıkıyorsun’ diye geldi." ifadelerini kullandı.