Öncel: Herkes gibi ben de Sezen'i kıskanırdım...

Nazan Öncel, tv100'de yayınlanan Duymadık Demeyin programına özel açıklamalar yaptı.

Nazan Öncel'in geçen hafta sosyal medya hesabından Sezen Aksu'yla yaptığı paylaşımın altına "İzmir'in kızları. Süpriz mi desem ne desem; anladınız siz onu" notunu yazması müzik dünyasında heyecan yarattı. Duymadık Demeyin programında yer verilen haberi izleyen Nazan Öncel'den özel bir açıklama geldi. 

Nazal Öncel, "Canım Cengiz'im. Kulaklarımızı epey çınlatmışsınız. Ne iyi, ne güzel. Madem öyle hatırlatma babında konu hakkında bir iki şey söyleyeyim o zaman; geçen sene çıkardığım Tribute albümünde Sezen'im şahane sesiyle nefesiyle başroldeydi, başsağlığına geldi, acılı günlerimde yalnız bırakmadı, aradı, sordu. Sağ olsun insanlığını bir kez daha gösterdi. Özetle yılların, hatırı sayılı dostluğu var. Müzikal dostluklarımız da cabası... Bana gelince yolun başında herkes gibi ben de Sezen'e imrenir, onu kıskanırdım. Bunu da söylerdim. Stüdyoda gençlerle sohbet ederken 'Zamanında 45'lik çıkardım olmadı, long play çıkardım olmadı, Sezen'i taklit ettim olmadı, ta ki Aynı Nakarat'ı yazıncaya kadar' dedim. Tabii bütün bunlar taa milat kadar uzakta kaldı. Böyle şeyleri aşalı oluyor bir yüzyıl kadar..." açıklamasında bulundu.

Seren Serengil ise, "Nazan Öncel çok önemli bir kadın. Çok haz etmeyen insanların yan yana gelmeleri için iki tane neden olabilir. Ya bir acıdır ya bir reklamdır. Belki kocası vefat ettiği için yumuşamış olabilir ama reklam derken bu insanların reklama ihtiyacı olduğu için değil, bir proje çıkar demek istiyorum" açıklamasında bulundu.