NBA yıldızı Antetokounmpo'nun gözyaşları

NBA'de 2018-2019 sezonunun en değerli oyuncusu seçilen Giannis Antetokounmpo törende gözyaşlarını tutamadı.

NBA'de geceye damga vuran an! Antetokounmpo...

NBA'de 2018-2019 sezonunun MVP'si seçildi, törene damga vuran olay ise Giannis Antetokounmpo'nun gözyaşları oldu.

Tarihi sezonda Toronto Raptors, Golden State Warriors'u hikayesi bol final serisinde 4-2 ile geçip şampiyonluğa uzanmıştı.

Bu sabaha karşı ise sezonun ödülleri sahiplerine verildi.

Ünlü sinema oyuncusu Samuel L. Jackson muhteşem geceyi sunan isim oldu.

En değerli oyuncu (MVP) ödülü için James Harden ile birlikte Paul George ile çekişen Giannis Antetokounmpo, isminin açıklanmasıyla birlikte duygu patlaması yaşadı.

Duygusal anlar yaşayan Antetekounmpo gözyaşlarına engel olamadı.

Nijerya asıllı Yunan oyuncu, törendeki seyircilerin kendisine destek vermesiyle birlikte konuşması boyunca ağladı.

Milwaukee Bucks formasıyla bu sezon 27.7 sayı, 12.5 ribaund, 5.9 asist, 1.5 blok ve 1.3 top çalma ortalamalarıyla oynayıp kulüp tarihine geçti.

Gecede efsaneler Larry Bird ile Magic Johnson'a yaşam boyu başarı ödülü verildi.

Charles Barkley'in de renk kattığı gecede MVP ödülü dışında gecenin kazanan isimleri şöyleydiB

NBA'de 'Yılın Çaylağı' ödülünü sezonu 21.2 sayı 7.8 ribaund 6 asist 1.1 top çalma istatistikleriyle tamamlayan Dallas Mavericks'in Sloven oyuncusu Luka Doncic kazandı.

NBA'de Yılın Savunmacısı, Utah Jazz'ın Fransız pivotu Rudy Gobert oldu! Sezonu 12.9 sayı, 0.8 top çalma, 2.3 blok ortalamalarıyla tamamlayan Gobert, üst üste ikinci kez "Yılın Savunmacısı" seçildi.

‘En Çok Gelişme Gösteren Oyuncusu’ ödülünü şampiyon Toronto Raptors'un forveti Pascal Siakam oldu. 2017-2018: 7.3 sayı, 4.5 ribaund, 2.0 asist 2018-2019: 16.9 sayı, 6.9 ribaund, 3.1 asist

Los Angeles Clippers'tan Lou Williams üst üste ikinci kez "Yılın Altıncı Oyuncusu" ödülünün sahibi oldu. 2014-2015 sezonunda bu ödülü kazanan Williams, geçtiğimiz sezonu 20.0 sayı, 3.0 ribaund, 5.4 asist ortalamalarıyla bitirdi. Lou Williams ödül aldığı geceye ailesiyle birlikte katıldı.

Sezonu Memphis Grizzlies ile bitiren ve Utah Jazz'a takaslanan Mike Conley yılın en centilmen oyuncusu ve yılın takım arkadaşı ödüllerinin sahibi oldu.

NBA'nin eski yıldızı Shaquille O'Neal geceye oğulları Shareef O'Neal ve Shaqir O'Neal'la birlikte katıldı. O'Neal gecede yaptığı şovla da büyük alkış aldı.

İngiliz sinema oyuncusu Kate Beckinsale de gecede yer alan ünlüler arasındaydı.

Giannis Antetokounmpo'nun sezon içerisinde oynanan Indiana Pacers maçındaki müthiş performansından kesitler...