Nebahat Çehre yasakta yakalandı

65 yaş sokağa çıkma yasağına takılan 72 yaşındaki Nebahat Çehre, özel izinle sokağa çıktığı Nişantaşı'nda görüntülendi.

Nebahat Çehre yasakta yakalandı

Oturduğu kafede yüzü maskeli olduğu halde kendisini tanıyan basın mensuplarına "Bravo çocuklar beni nasıl görüp tanıdınız bu halde?" diyerek, şaşkınlığını dile getiren Nebahat Çehre, belindeki fıtık nedeniyle hastaneye gelmek için izin alarak, sokağa çıktığını söyledi.

Maskesini ise Selma Ergeç'in hediye ettiğini belirten usta oyuncu, "Ben günde beş kilometre yürüyorum, sitenin etrafında. Sanırım o biraz baskı yapmış. Belimde ufak bir fıtık var, ağrı duyunca iğne olmak için hastaneye geldim.” dedi.

“Ben yaş itibariyle sokağa çıkma yasağına takılıyorum ama 112'yi arayıp izinle sokağa çıktım" diyen Çehre, "Bu yıl tatil de iş de yok, şu ortalık bir sakinleşsin. İş sonra gelir" diye konuştu.

65 yaş ve üzeri sokağa çıkma yasağı nedeniyle evinde spor yapıp, kitap okuyarak zaman geçiren sanatçının, yardımcısına 100 paket mama aldırıp, semtinde yaşayan sevimli dostlara dağıttırdığı öğrenildi.

Ara ara yardımcısının evinin bulunduğu sokaktaki hayvanlara da mama yollayan Çehre’nin, bu hareketi mahalle sakinlerinden takdir topladı.