Necat Gülseven ve Ebru Yaşar Gülseven çiftine büyük destek

Necat Gülseven ve Ebru Yaşar Gülseven çiftinin yaptırdığı Ebru Yaşar Gülseven Ortaokulu açılışında siyaset, sivil toplum ve vatandaşlardan büyük destek geldi. Binlerce kişinin katılımıyla yapılan coşkulu törende eğitimin önemine vurgu yapıldı.

Necat Gülseven ve Ebru Yaşar Gülseven çiftine büyük destek

Diyarbakır’ın Bismil ilçesine bağlı Sanayi Mahallesi’nde inşa edilen 12 derslikli Ebru Yaşar Gülseven Ortaokulu açıldı. Binlerce kişinin katıldığı açılış töreninde siyaset ve sivil toplum dünyasının temsilcileri de desteklerini sundu.

Törene, Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti Milletvekili Ebubekir Bal, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Şerif Aydın, Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hamza Türkmen, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Suna Kepolu, MHP Diyarbakır İl Teşkilat Başkan Yardımcıları, öğrenciler ve yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

Bahçeli, Kılıçdaroğlu ve Akşener'den destek

Yoğun programından dolayı açılışa katılamayan MHP Lideri Devlet Bahçeli telgraf göndererek Ebru Yaşar Gülseven ve Necat Gülseven çiftini yaptıkları hayır işinden dolayı kutlarken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise açılışa çiçek gönderdi. Bahçeli telgrafında, "Ebru Yaşar Gülseven Ortaokulu açılış törenine nazik davetiniz için teşekkür ediyorum. Yoğun programım nedeniyle davetinize katılamıyorum. Sizleri böylesine anlamlı bir hizmetten dolayı tebrik ediyor, açılışın hayırlı ve uğurlu olması temennisiyle davetinize katılan tüm misafirlere selam ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerine yer verdi.

Öte yandan açılışa katılamayan AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ülvi Yönter, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağır Alioğlu, Ankara Milletvekili Koray Aydın, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat, AK Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç, CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, MHP Genel Başkan Yardımcısı Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, İYİ Parti Grup Başkan Vekili Lütfü Türkan da birer telgraf göndererek açılışın hayırlı olması temennisinde bulundu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık gönderdiği tebrik mesajında, " Okulunuzun açılış törenine yoğun programım nedeniyle katılamıyorum. Nazik davetiniz için teşekkür eder tüm katılımcılara selam ve sevgilerimi sunarım." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı AR-Ge Başkanı Hamza Dağ ise mesajında "En kıymetlilerimiz olan çocuklarımız için hayırsever olarak yaptırdığınız okulumuzun açılış törenine yaptığınız nazik davet için teşekkür ederin, okulumuzun Bismil'e ve çocuklarımıza hayırlı olmasını dilerim." dedi.

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel'in, "Geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimine katlı kverecek bir eğitim kurumu kurmanızdan dolayı kutlar, çocuklarımızın yetişmesinde izleyeceği eğitim anlayışıyla gelecekte adından söz ettiren bir eğitim kurumu olmasını dilerim." tememnnisinde bulundu.

AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal ve AK Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç Necat Gülseven ve Ebru Yaşar Gülseven'i eğitime verdikleri katkıdan dolayı kutladı.

MHP Genel Başkan Yardımcıları İzzet Ulvi Yönter, ismail ÖZdemir ve Prof. Dr. Mevlüt Karakaya da mesaj gönderdi.

İYİ Parti Grup Başkan Vekili Lütfi Türkkan ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu da Gülseven çiftini tebrik etti.

Ankara Milletvekili Koray Aydın da bu anlamlı ve önemli eserde emeği geçenlere teşekkür etti.