'Neden telefonlarımı açmıyorsun' cinayeti

Tekirdağ'da yaşanan olayda Ayhan Doğan ile Nuran Gökalp, boş bir arazide buluştu. Doğan, yanında getirdiği ekmek bıçağını çıkararak Gökalp'i 20 yerinden bıçakladı.

'Neden telefonlarımı açmıyorsun' cinayeti

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde geçtiğimiz gece yaşanan olayda, 40 yaşındaki Ayhan Doğan ile 39 yaşındaki Nuran Gökalp, boş bir arazide buluştular ve tartışmaya başladı.

Yaşanan tartışmada Doğan, yanında getirdiği ekmek bıçağıyla Gökalp'i 20 yerinden bıçakladı.  Kadının çığlık seslerini duyanların polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gökalp, olay yerinde hayatını kaybetti. Ceset başında bekleyen Ayhan Doğan ise polis tarafından gözaltına alındı ve emniyete götürüldü.

Doğan'ın ifadesinde Nuran Gökalp ile arkadaş olduğu ve bir süredir kendisinin telefonlarını açmadığını söyleyerek şu sözleri ekledi...

"Biz kendisiyle arkadaştık. Olay günü alkol aldık. Kendisine neden benim telefonlarımı açmıyorsun dedim. Başka biri mi var dedim ve tartışma çıktı. Kafam iyiydi çok da hatırlamıyorum." 

İfadesi alınan Doğan'a çelik yelek giydirildi ve adliyeye sevk edildi. Ayhan Doğan, çıkarıldığı mahkemece, 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.