Nesli tükenmekte olan 2 maymunun son vedası izleyen herkesi hüngür hüngür ağlattı

Nesli tükenmekte olan iki altın maymunun kucaklaşmasının nadir görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Birbirlerine sıkı sıkı sarılan ve ağlıyormuş gibi ses çıkaran maymunların duygu dolu anlarını gören kullanıcılardan videoya adeta yorum yağdı.

Nesli tükenmekte olan 2 maymunun son vedası izleyen herkesi hüngür hüngür ağlattı

Nesli tükenmekte olan iki altın maymunun görüntüleri, izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Birbirlerine sarılan maymunların çıkardıkları sesler, ağlama sesini andırıyordu. O anları izleyen kullanıcılardan görüntüye yorum yağdı. 

NADİR GÖRÜLEN BİR GÖRÜNTÜ

Vedalaşan iki insan gibi kucaklaşan maymunlar izleyenleri şoke etti. Sıkıca kucaklaşan maymunlar aynı zamanda ağlama sesi gibi sesler çıkardı. Hayvanlar aleminde nadir görülen bu görüntülere kullanıcılardan yorum yağdı. Bir kullanıcı görüntülere;

"Anlamasak’da seslerinin şefkat ve saygı tonu olduğu belli.Bana göre ikisi arasında çok yakın bir kan bağı var. Uzun süre görmediği Annesi olabilir. Büyük ve yaşlı olana hamlesi ve hasretle inlemesi derin bir bağın işareti gibi. Anne-Baba ile yaşanılan anılar canlıları ayakta tutar." yorumunda bulundu.