Neslihan Atagül ABD kanalına konuştu: Kimseyi kimseden ayıramam

“Kara Sevda” dizisinin Amerika’daki final bölümü öncesi, ülkenin İspanyolca yayın yapan en büyük kuruluşu olan yayıncı kanal Univision’a online bir röportaj veren Neslihan Atagül Doğulu, diziye, karakterine ve güncel projelerine dair samimi açıklamalarda bulundu.

Neslihan Atagül ABD kanalına konuştu: Kimseyi kimseden ayıramam

“Amor Eterno” adıyla yayınlandığı Amerika’da da diğer pek çok ülkede olduğu gibi izlenme rekorları kıran ‘Kara Sevdadizisinin final bölümü öncesi gerçekleştirilen röportaja online olarak katılan oyuncu Neslihan Atagül Doğulu, diziyle ilgili sorulan sorulara içten cevaplar vererek şu anki projeleri ve gelecek hedefleri hakkında da önemli bilgiler paylaştı. Doğulu, röportajda, dizi senaryosunu ilk okuduğunda proje sonucunda ortaya çok güzel bir iş çıkacağını hissettiğini belirtti ve dizinin başarısının kariyerini nasıl etkilediğini şu cümle ile dile getirdi: “Bu projeyle oyunculuğuma dair farklı renkleri gösterme fırsatım oldu”

 “Beni Takip Edenlerin İlgisi Bana Verilmiş Muazzam Bir Hediye”

Dizinin yurt dışında gördüğü ilgi ve kendisini çok seven yabancı hayranlarına dair sorulan soruya samimi açıklamalar yaptı ve şunları söyledi: “Farklı ülkelerden beni takip edenlerin birbirlerinden nasıl ayrıştığı, sevgilerini nasıl yansıttıkları gibi bir soruya yanıt vererek onlar hakkında kategorizasyon yapamam çünkü bunu yaparsam her birine haksızlık yapmış gibi hissederim ve bu da beni mutlu etmez. Biz ülke olarak çok ortada ve merkezde duran bir ülkeyiz. Bir yönümüz Doğu’ya bir yönümüz Batı’ya bakıyor. Hem Doğu’nun hem de Batı’nın duygularını barındırdığımız noktada aynı zamanda bu kadar çok insana ulaşabilir hale geldik bence ve bu inanılmaz kıymetli bir şey. Kimseyi kimseden ayıramam. Hangi dilden, dinden, milletten ve ırktan olurlarsa olsunlar onlar beni seviyor ve ben de onları çok seviyorum. Belki birbirimizi gerçek anlamda görüp göz göze bakamasak da ve birçoğunun adını bilmesem de birbirimizi tanımadan aramızdaki bütün sınırları kaldırarak birbirimizi seviyoruz. Onlar beni ne kadar seviyorsa ben de onları o kadar ve hatta daha da çok seviyorum. Bu, bana verilmiş olan muazzam bir hediye. O yüzden bu hediyeleri birbirinden ayıramam. Biz aramızdaki o sınırı kaldıralı çok oldu. Bizim aramıza hiçbir şekilde sınır girmedi ve bu da beni çok memnun ediyor.”

“Fotoğraf Çekme ve İnsanlarla Sohbet Etme Sevgimi Hadsiz’de Bir Araya Getirdim”

Röportajda son olarak şu anki ve gelecek yıllardaki kariyer planlamasına ilişkin bilgiler veren Neslihan Atagül Doğulu, ilgi çekici açıklamalarda bulundu: “Geçen Ekim ayında başladığımız bir dizi projemiz var Sefirin Kızı adında. Onun ilk sezonunu bitirdik ve ikinci sezonuna başlayacağız. Diğer yandan, ‘Hadsiz’ adında  instagram hesabımdan beni takip edenlerle, sevenlerimle buluşturduğum online bir dergi projem var. Oyunculuğun yanı sıra fotoğraf çekmeyi, insanlarla sohbet etmeyi çok seviyorum ve bunu da dergimiz Hadsiz’de bir araya getirdim. Beni yurt dışından takip edenler için İngilizce olarak da yayımlıyoruz dergiyi. Kariyer planlarım arasında global bir projede yer almak var, önümüzdeki dönemlerde üzerine yoğunlaşacağım konulardan birisi bu olacak. Ayrıca bağımsız filmlerde yer almak istiyorum ve bu minvalde senaryo okumaya, değerlendirmeye de başladım.”