Neslihan Atagül, Kadir Doğulu'yla mutlu evliliğinin sırlarını açıkladı: Sessiz de anlaşıyoruz

Yaşadığı “Geçirgen bağırsak sendromu” rahatsızlığı nedeniyle başrolünü Engin Akyürek’le paylaştığı “Sefirin Kızı” dizisinden ayrılan Neslihan Atagül, Amerika’nın en çok okunan dergilerinden birine kapak oldu.

28 yaşındaki oyuncu Neslihan Atagül'ün çekim yaptığı dergiye daha önce birçok dünya starı kapak olmuştu.Uluslararası bir derginin kapağında yer alan ilk Türk aktris olan Neslihan Atagül, Çırağan Sarayı’nın görkemli atmosferinde gerçekleştirilen çekimde objektif karşısına geçti. Ünlü tasarımcılara ve markalara ait kostümlerle poz veren Atagül, yaptığı röportajda oyunculuk kariyerine nasıl başladığını anlattı.

Güzel oyuncu 2016 yılında evlendiği Kadir Doğulu’yla mutlu giden evliliğinin de sırrını açıkladı. Neslihan Atagül hep hayallerinin peşinden gittiğini ifade etti. Ünlü oyuncu, Türkiye’nin hem Doğu’ya hem de Batı’ya hitap ettiğine dikkat çekti. Başrolünü oynadığı “Sefirin Kızı” dizisi Amerika’da yayına girecek olan Neslihan Atagül, Latin ülkelerindeki hayranlarına bir de İspanyolca mesaj gönderdi.