Kubilay Aka'dan flaş açıklama! Miray Daner'e gönderme mi yaptı?

Netflix'in Türk yapımı dizisi Aşk 101'in Kerem'i Kubilay Aka, gala gecesinde yaptığı açıklamada, ''Haksız da olsam özür dilemem.'' deyince sosyal medya kullanıcılarının hedefi oldu.

Kubilay Aka'dan flaş açıklama! Miray Daner'e gönderme mi yaptı?

Netflix'in Türk yapımı dizilerinden biri olan Aşk 101'in 2. sezonu bugün izleyici karşısına çıktı. Dizide başrolleri paylaşan Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Alina Boz ve Kubilay Aka, geçtiğimiz gün galada bir araya geldi.

Oyuncular kıyafetleri ve davranışlarıyla dikkatleri üzerine çekerken dizide Kerem karakterine hayat veren Kubilay Aka'nın sözleri, sosyal medyaya damga vurdu.

Konu özür dilemeye geldiğinde asla özür dilemediğini söyleyen Kubilay Aka, ''Ben haklı veya haksız özür dilemem. Birine minnet etmeyi gerek duymuyorum. Hatalıysam da hata yapmışımdır, insanımdır gayet normal bir şey o yüzden dilemem. 26 yaşındayım bir problem yok.'' açıklamasında bulundu.

 Aka'nın yaptığı açıklama, sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. Ayrıca Kubilay Aka ile uzun süre birliktelik yaşayan güzel oyuncu Miray Daner'e de ''Kurtulmuşsun'' şeklinde yorumlar yapıldı.

Kullanıcılardan gelen tepkilerden bazıları şöyle:

''Özür dilemeyi bilmeyen 7 yaşını atlatamamıştır''

''Özür dilemeyi minnet etmek olarak görmek mi?''