Ünlü müzisyen Ezra Furman, sosyal medya hesabından trans olduğunu itiraf etti!

Ünlü müzisyen Ezra Furman, sosyal medya hesabı üzerinden şaşırtıcı bir paylaşım yaptı. Bir çocuğu olan Furman, yaptığı açıklamada trans olduğunu açıkladı.

Ünlü müzisyen Ezra Furman, sosyal medya hesabından trans olduğunu itiraf etti!

Netflix dizisi Sex Education'da birkaç bölüm rol alan Ünlü Müzisyen Ezra Furman, yaptığı açıklamada trans olduğunu ve bir çocuğunun bulunduğunu açıklayarak herkesi büyük bir şoka uğrattı.
 Ünlü müzisyen Ezra Furman, sosyal medya hesabından trans olduğunu itiraf etti! - Resim : 1

Instagram'da uzun bir yazı paylaşan Ezra, yazısında çocukları ve cinsiyetleri hakkında açıklama yapmadığını, transların da çocuk sahibi olabileceklerini söyledi.

 Ünlü müzisyen Ezra Furman, sosyal medya hesabından trans olduğunu itiraf etti! - Resim : 2

Daha önce ikili cinsiyet rejiminin sunduğu kadın ve erkek kategorilerinin içinde non-binary olarak kendini tanımlayan ve kadın kelimesini kullanmak konusunda tereddüt eden Ezra, artık kadın olduğunu kabul etme noktasına geldiğini söyledi.

Ünlü müzisyen Ezra Furman, sosyal medya hesabından trans olduğunu itiraf etti! - Resim : 3

Şarkıcı ve söz yazarı olan Ezra, Netflix dizisi olan Sex Education'da birkaç bölümde rol almasından sonra şarkıları çok daha büyük kitlelere ulaşmıştı. Ezra, toplumun kendisini yargılamaktan ve herkesin işine karışacağından koktuğu için çocuk sahibi olduğunu açıklamadığını söyledi. Ezra, bunu cinsel kimliklerini sorgulayan insanlara çocuk sahibi olabileceklerini hatırlatmak için açıkladığını söyledi.Kaynak: Haberler