Netflix Games nasıl oynanır? Netflix Games oyunları oyna! Netflix Games oyunları neler?

Dijital film ve dizi izleme platformu Netflix, oyun dünyasına giriş yaptığını duyurmuştu. Netflix aboneliği bulunan herkesin oynayabileceği oyunlar şimdiden araştırılmaya başlandı. Peki, Netflix Games nasıl oynanır, oyunları neler? Netflix Games ücretli mi?

Netflix Games nasıl oynanır? Netflix Games oyunları oyna! Netflix Games oyunları neler?

Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda Netflix uygulaması üzerinden erişilebilen Netflix Games adındaki ayrı oyun sekmesini devreye girdi. Bu sekmede yer alan 5 oyun ise Netflix kullanıcıları tarafından merak konusu oldu. Ayrıca birçok oyunsever bu oyunların nasıl oynandığını da merak ediyor. "Netflix Games oyunları oyna" gibi yapılan aramalar çoğalırken, biz de sizler için merak Netflix Games hakkında merak edilen tüm detayları derledik. Netflix Games nasıl oynanır? Netflix Games oyunları neler? Netflix üyesi olan kişilerin aklındaki en önemli soru ise Netflix Games'in ücretli olup olmadığı. Peki, Netflix Games ücretli mi?  İşte detaylar...

Netflix Games nasıl oynanır?

Netflix Games oyunları Netflix üyeliği başta olmak üzere Android işletim sistemine sahip tüm kullanııclar tarafından oynanabiliyor. Netflix Games'i akıllı telefonlarınızdan veya tabletlerinizden oynayabilirsiniz. 

IOS kullanıcılarının ise bir düre daha Netflix Games için beklemeleri gerekiyor.

Netflix Games Stranger Things indirmek için tıklayın.

Netflix, Netflix Games nasıl oynanır konusunda şu açıklamaları yaptı:

Mobil oyunlarımızı şu anda Android cihazlarda bulabilirsiniz. Netflix hesabında oturum açıp profile giriş yapıldığında:

Android cep telefonu kullanan üyeler, indirecekleri oyunları seçebilecekleri ayrı bir oyun satırı ve sekmesi görecek.

Android tablet kullanan üyeler ise ayrı bir oyun satırı görecek veya indirip oynayacakları oyunları Kategoriler menüsünden seçebilecek.

Mobil oyunlarımızı hizmet verdiğimiz pek çok dilde sunacağız. Oyunlarınızın varsayılan dili, otomatik olarak Netflix profilinizde belirttiğiniz tercihe uygun olacak. Tercih ettiğiniz dil henüz mevcut değilse oyunların varsayılan dili İngilizce olacak.

Üyeler, aynı hesapla birden fazla mobil cihazdan oyun oynayabilecek. Olur da cihaz sınırını aşarsanız sizi bilgilendireceğiz ve böylece gerekirse yeni bir cihazda oynayabilmek için kullanılmayan cihazlardaki oturumunuzu kapatabilecek veya bu cihazları Netflix.com adresi üzerinden uzaktan devre dışı bırakabileceksiniz.

Oyunlarımızı çevrimdışı oynayabilirsiniz! Sadece aralarından bazıları için internet bağlantısı gerekebilir. Böylece uzun yolculuklarda ve WiFi bağlantısının zayıf olduğu bölgelerde canınız pek sıkılmayacak!

Netflix Games oyunları neler?

Netflix Games oyunları şu anlık 5 içerikten oluşuyor. Bunlar; Stranger Things: 1984 (BonusXP), Stranger Things 3: The Game (BonusXP), Shooting Hoops (Frosty Pop), Card Blast (Amuzo & Rogue Games), ve Teeter Up (Frosty Pop)

Netflix Games ücretli mi?

Şu anlık sadece Android işletim sistemine sahip telefon kullanıcılarının ulaşabilceği Netflix Games için ücret ödemeye gerek yok.