Netflix Games oyun dünyasına giriş yaptı! İşte o 5 oyun...

Online dizi ve film platformu Netflix, Netflix Games adı altında mobil oyun dünyasına giriş yaptı. Netflix, oyun hizmetini 190'dan fazla ülkeye genişlettiğini duyurdu. Artık Stranger Things 1984, Stranger Things 3: The Game, Shooting Hoops, Card Blast, Teeter Up Android cihazlarda oynayabilecekler.

Netflix Games oyun dünyasına giriş yaptı! İşte o 5 oyun...

Başlarda oyunların dizi ve filmlerini üretmeye başlayan Netflix, geçtiğimiz aylarda Zynga ve EA Mobile gibi büyük oyun şirketlerinde çalışmış tecrübeli isim Mike Verdu'yu bünyesine katarak, oyun sektörüne olan ilgisini netleştirmişti.

Netflix'in oyun sektörüne giriş yapacağı söylentilerinin yayılmasının ardından, şirket oyun çalışmalarını resmi olarak doğrulamıştı. Bugün Netflix mobil oyunlarla yola çıkacağı Netflix Games ile mobil oyun dünyasına giriş yaptı.

Netflix Games oyun dünyasına giriş yaptı! İşte o 5 oyun... - Resim : 1

Netflix Games, geçtiğimiz ay Stranger Things: 1984 ve Stranger Things 3 oyunlarını Polonya merkezli olarak bölgesel test aşamasını gerçekleşti, ardınan İspanya ve İtalya ile devam etti.

Sadece Android telefonlarda geçerli

 Ancak mobil oyunlar şu an için sadece Android cihazlar üzerinden erişime açılıyor. Bugünden itibaren, dünyanın her yerindeki Netflix üyeleri aşağıdaki beş oyunu Android cihazlarda oynayabilecekler.

-Stranger Things 1984

-Stranger Things 3: The Game

-Shooting Hoops

-Card Blast

-Teeter Up

"Daha yeni başlıyoruz"

Netflix Games, "Daha yeni başlıyoruz. Önümüzdeki aylarda mobil oyun deneyimimizi iyileştirmeye devam etmeyi ve sunduğumuz eğlencelere yenilerini eklemeyi dört gözle bekliyoruz" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haberler.com