Aşk 101'den ilk fragman geldi

Netflix Türkiye, Aşk 101 dizisinden ilk fragmanı paylaştı. Kadrosunda bir çok genç ve ünlü oyuncuyu barındıran dizide 90 yıllarda lisede okuyan gençlerin hikayesi anlatıyor. İşte Netflix - Ay Yapım ortak yapımı Aşk 101 dizisi hakkında merak edilenler...

Aşk 101 dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Netflix Türkiye ve Ay Yapım tarafından hazırlanan dizinin paylaşılan videosunda dizide yer alacak oyuncuların tanıtımları yapılıyor. Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Miray Daner'i, Hilal Altınbilek ile aldatması magazin dünyasına bomba gibi düşen Kubilay Aka'nın baş rollerde olacağı dizi Meriç Acemi tarafından kaleme alınıyor.

Kadrosunda Kubilay Aka (Kerem), Mert Yazıcıoğlu (Sinan), Alina Boz (Eda), Selahattin Paşalı (Osman), İpek Filiz Yazıcı (Işık), Pınar Deniz (Burcu) ve Kaan Urgancıoğlu’nun (Kemal) rol aldığı Aşk 101 dizisini Kara Para Aşk dizisi ve son olarak Şampiyon adındaki sinema filmiyle rejisine aşina olduğumuz Ahmet Katıksız ile Ufak Tefek Cinayetler'in ikinci yönetmeni olan Deniz Yorulmazer yönetiyor.

1998 yılından günümüze kadar gelen dizi senaryosunun entrikalarla dolu olacağı gelen bilgiler arasında. Ana konu ise sevdikleri öğretmeni okulda tutabilmek için plan yapan 17 yaşındaki bir grup asi liseli genci anlatıyor. Gençlerin aşkı keşfetme süreçli ironik şekilde ekrana yansıyacak.

Gençler, öğretmenlerini okula yeni gelen basketbol koçuna aşık etmek üzere işe koyulduklarında asıl kendileri aşkı keşfetmeye başlarlar ve bu yolculukta beraberken güçlü olduklarını, sevginin ise zorla var edilemeyeceğini fark ederler.

Aşk 101 dizisi Netflix'te aynı zamanda İngilizce Love 101 olarak gösterime girecek.