Yıldız oyuncu nedeniyle tutuklandı

Yıldız oyuncu, reşit olmayan bir çocuğu cinsel içerikli videolar ve fotoğraflar çekmeye ikna etmekle suçlanıyor. Eğer suçlu bulunursa en az 15 yıl hapis cezası alacak.

Yıldız oyuncu nedeniyle tutuklandı

ABD'nin Illinois Kuzey Bölgesi Savcılığı, Netflix'in belgesel dizisi Cheer'in yıldızı Jerry Harris'in üretme suçlamasıyla tutuklandığını açıkladı.

ABD Savcılık Ofisi yaptığı açıklamada, Harris'in reşit olmayan bir çocuğu cinsel içerikli videolar ve fotoğraflar çekmeye ikna ettiği iddiasıyla tutuklandığını belirtti. Perşembe günü tutuklanan Harris, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

ABD yasalarına göre üretenler en az 15, en fazla ise 30 yıl ceza alıyor.

Harris ile ilgili iddialar, bu haftanın başlarında, Teksas'ta kendisine karşı bir dava açıldığı bildirildiğinde ortaya çıktı.

Harris'in menajeri, yaşananlara tepki göstererek, "Olayın o henüz gençken yaşandığı iddia ediliyor. Buna itiraz edeceğiz. Gerçeklerin ortaya çıkacağına eminiz" dedi. Şimdi 21 yaşında olan Harris, iddia edilen bazı gerçeklerin olduğu sırada 19 yaşındaydı.

Cheer dizisi

Ulusal sıralamada yer alan bir amigo takımına odaklanan altı bölümlük bir belgesel dizisi olan Cheer, bu yılın Ocak ayında Netflix'te yayınlandı. Program iki Emmy Ödülü kazandı ve bu yıl 20 Eylül Pazar günü yapılacak törenle duyurulacak olan Üstün Yapılandırılmamış Gerçeklik Programına aday gösterildi.