La Casa de Papel'in Berlin'i Pedro Alonso O'choro kimdir? Pedro Alonso kaç yaşında?

Netflix’in fenomen dizisi La Casa de Papel’de Berlin karakterine hayat veren İspanyol oyuncu Pedro Alonso O’choro geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye gelmişti. La Casa de Papel'in Berlin'i merak edildi. Peki, La Casa de Papel'in Berlin'i Pedro Alonso O'choro kimdir?

La Casa de Papel'in Berlin'i Pedro Alonso O'choro kimdir? Pedro Alonso kaç yaşında?

Pedro Alonso O'choro, Netfliz üzerinden yayınlanan La Casa de Papel dizisinde Berlin rolüne hayat veriyor. Geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye gelen İspanyol dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu Pedro Alonso O'choro, kaleme aldığı "Filipo'nun Kitabı" adlı eserinin tanıtımı için Türkiye'ye geldi.

La Casa de Papel'in Berlin'i Pedro Alonso O'choro kimdir? Pedro Alonso kaç yaşında? - Resim : 1

La Casa de Papel'in Berlin'i internette araştırılmaya başlandı. Peki, La Casa de Papel'in Berlin'i Pedro Alonso O'choro kimdir? Pedro Alonso O'choro kaç yaşında?

 La Casa de Papel'in Berlin'i Pedro Alonso O'choro kimdir? Pedro Alonso kaç yaşında? - Resim : 2

LA CASA DE PAPEL'İN BERLİN'İ PEDRO ALONSO O'CHORO KİMDİR?

1971 yılının Haziran ayında İspanya Galiçya bölgesinde yer alan Vigo şehrinde dünyaya gelen Pedro Alonso Kraliyet Dramatik Sanat Lisesi’ni tamamlamıştır. Ardından Teatro de la Danza’da eğitim almış sonrasında ise dersler vermiştir.

La Casa de Papel'in Berlin'i Pedro Alonso O'choro kimdir? Pedro Alonso kaç yaşında? - Resim : 3

Burcu ikizler, boyu 1.87 cm, kilosu ise 74’tür. Bekar olan ünlü oyuncunun günümüzde bilinen bir sevgilisi ve birlikteliği mevcut değildir. Tam bir tiyatro tutkunudur.

La Casa de Papel'in Berlin'i Pedro Alonso O'choro kimdir? Pedro Alonso kaç yaşında? - Resim : 4

Grupo Dom adında bir tiyatro şirketinin sahibidir. Ayrıca sergi açabilecek kadar yetecek resim çalışma yeteneğine sahiptir. Bir gün oyunculuk kariyerinden fırsat bulabilirse sergi açmayı düşünmektedir.

La Casa de Papel'in Berlin'i Pedro Alonso O'choro kimdir? Pedro Alonso kaç yaşında? - Resim : 5

İlk dizi oyunculuk deneyimini 26 yaşında iken 1997 senesinde Todos Los Hombres Sois İguales isimli dizi ile gerçekleştirmiştir. Ekran severler tarafından ise özellikle rol aldığı Grand Hotel dizisi ile büyük bir çıkış yakalamış ve kariyer basamaklarını hızla tırmanmıştır.

La Casa de Papel'in Berlin'i Pedro Alonso O'choro kimdir? Pedro Alonso kaç yaşında? - Resim : 6

Günümüzde dünyayı kasıp kavuran La Casa De Papel adlı dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Pedro Alonso dizide Berlin karakterini canlandırmaktadır. Dizide birbirinden usta oyuncular yer almaktadır. Ayrıca 2019 senesinde yakın tarihte yayınlanan bir bölümde dünyaca ünlü futbol yıldızı Neymar’ında rol aldığı belirtilmiştir.

La Casa de Papel'in Berlin'i Pedro Alonso O'choro kimdir? Pedro Alonso kaç yaşında? - Resim : 7Dizide yer alan diğer oyuncular, Alvaro Morte, Alba Flores, İtziar İtuno, Miguel Herran, Maria Pedraza, Paco Tous, Esther Acebo, Darko Peric, Anna Gras, Jaime Menendez, Kiti Manver, Enrique Arce ve Juan Fernandez.