Netflix'in yeni yerli dizisi Fatma'ya yeni oyuncu

Netflix'in bu sezon çekileceğini duyurduğu Fatma dizisinin hazırlıkları sürüyor.

Netflix'in yeni yerli dizisi Fatma'ya yeni oyuncu

Yapımcılığını Başak Abacıgil'in üstlendiği dizinin çekimlerine bayram sonrası başlanması planlanıyor.

Başrolünü Burcu Biricik'in oynayacağı Özgür Önürme tarafından yazılan dizinin kadrosunda Kadın dizisindeki performansıyla beğeni toplayan Gökçe Eyüboğlu'nun da olduğu öğrenildi.

 Gökçe Eyüboğlu kimdir?

Gökçe Eyüboğlu, 1983 yılının Ağustos ayında İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

Çocukluğundan beri oyunculuğa ilgisi bulunan oyuncunun, orta okulda her dönem sonu yazdığı oyunlar sahnelenirken okul hayatının ilerleyen bölümlerinde de tiyatro kulüplerinde yer almıştır.

Aslında Kamu Yönetimi mezunu olan Gökçe Eyüboğlu, 2009 yılında Akademi 35,5 Sanat Evi'nde eğitim almaya başlamış ve Vahide Perçin, Altan Gördüm gibi isimlerle sahne sanatları üzerine çalışırken Murat Atıl, Sungun Babacan gibi sektörün önde gelen isimlerinden de diksiyon, seslendirme eğitimleri almıştır.

Devam eden süreçte oyunculukla ilgili farklı yöntem ve tekniklere olan ilgisi artmış Merve Taşkan ve Deniz Erdem gibi isimlerle de bu konularda çalışmış ve çalışmaya devam etmektedir.İ lk oyunculuk deneyimini 2014 yılında rol aldığı Kadın İşi Banka Soygunu filmi ile yaşamıştır.

En son Küçük Prens müzikalinde hem metin ve şarkı sözü yazarı hem de oyuncu olarak yer almışken, arkadaşıyla birlikte yazdığı uzun metraj senaryosu da TRT TV Filmleri projesi çerçevesinde çekilmiştir. Oyuncu çeşitli tiyatro, dizi ve sinema projeleriyle kariyerine ve hayallerinin peşinde koşmaya devam etmektedir.

Gökçe Eyüboğlu, Fox Tv ekranlarında 3 sezondur yayınlanan Kadın dizisinde “Ceyda” karakterine hayat vermektedir. Bu performansıyla Zihinsel Özürlüler Federasyonu Faruk Öztimur Onur Ödülü’ne layık görülmüştür. Aynı zamanda Twotwo Production’ın Mutluyduk Belki Bugüne Kadar tiyatro oyununda Eva karakterini canlandırmaktadır. 23.Sadri Alışık Tiyatro Oyuncuları Ödülleri (2017-2018) Komedi, Kara Komedi, Müzikal Dalında Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncu Adayı olmuştur. Güzel oyuncu, Selçuk Öner Eyüpoğlu ile evlidir.