Bu halde sohbet etti!

New York'un Harlem bölgesinde bir kadın tarafından kafasından bıçaklanan adam görgü tanıklarıyla sohbet ettikten sonra kendini iyi hissettiğini söyleyerek ambulansa binmedi.

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) New York kentinin Harlem bölgesinde çekilen bu görüntüler sosyal medyada büyük bir hızla yayılıyor. 11 saniyelik görüntüde başına saplanan bıçakla görünen adam etrafındaki insanlarla sohbet ediyor.

Sosyal medya platformlarında paylaşılan görüntülerde ismi paylaşılmayan adamın kafasına bir bıçak saplıyken sakin bir şekilde çevresindekilerle konuştuğu ve ambulansa yürüdüğü görülüyor.

New York Post'un haberine göre; görgü tanıklarından biri, "Bıçağı hiç hissetmiyormuş gibi duruyordu. Ambulansa binmeyi reddetti" dedi. Yakınlardaki bir mağazada çalışan ve olaya tanık olan bir güvenlik görevlisi de, "Travmatize oldum. Sanki bir korku filmi sahnesinin içine düştüm" ifadelerini kullandı.

Polis, 36 yaşındaki Harlem sakininin bıçak kafatasını penetre etmediği için hayatta kalmayı başardığını ifade etti. Harlem Hastanesi'ne kaldırılan adamın durumunun stabil olduğu ifade edildi.

Bazı görgü tanıklarına göre adam, sevgilisi olduğu düşünülen kadınla fiziksel olarak karşılıklı müdahalede bulunuyordu. Bu sırada kadın kafasına bıçak saplayarak karşılık verdi. Polis ise kadın ve adamın aynı tarafta yer alıp bir başka kişiyle kavga ettiğini söyledi.