Dünya yıldızından 7. Koğuştaki Mucize'ye övgü

Dünyanın en pahalı futbolcusu unvanını elinde bulunduran Paris Saint Germain'in yıldızı Neymar, Instagram hikayesinde '7. Koğuştaki Mucize' filminin görselini paylaşarak övgüler dizdi. Neymar, filmi izlerken ağladığını söyledi.

Dünya yıldızından 7. Koğuştaki Mucize'ye övgü

Yıldız futbolcu Neymar, başrolünde Aras Bulut İynemli'nin olduğu Türk filmi '7. Koğuştaki Mucize' filmini önerdi. "Filmi izledikten sonraki duygularımı çocuğu olanlar daha iyi anlar" yorumunu yapan Neymar, Instagram hikayesinde filmi paylaştı. Neymar korona virüs nedeniyle eve geçirdiği sürede film izlemeyi tercih ediyor. İzleyip çok beğendiği filmleri paylaşan Brezilyalı yıldız, 137 milyon takipçisine '7. Koğuştaki Mucize' adlı Türk filmini önerdi.

Filmi izlerken ağladığını da itiraf eden Neymar, "Filmi izledikten sonraki duygularımı çocuğu olanlar daha iyi anlar. Çocuğu olmayanlara söyleyeceğim şey ise, bu saf sevgi. Ne filmi ama... Çocuklar gibi ağladım. Bana çok ağır geldi." yorumunu yaptı.

Öte yandan Neymar'ın paylaştığı hikayede dikkat çeken bir detay da var. Netflix'in "Top 10" listesi ülkelere göre değişiklik gösteriyor. Neymar'ın yaptığı paylaşımda '7. Koğuştaki Mucize' filminin Brezilya'da 2 numara olduğu görülebiliyor. 

Neymar'ın paylaşımının ardından filmin birinci sıraya yükseldiği tahmin ediliyor.

28 yaşındaki Neymar'ın Davi Lucca da Silva Santos adında 8 yaşında bir oğlu var.

'7. Koğuştaki Mucize' filminde ise Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya, Aksongur, Deniz Baysal, Hayaş Köseoğlu gibi isimler oynuyor. Yönetmen ise Mehmet Ada Öztekin. Film 2019 yılında vizyona girmiş ve çok olumlu tepkiler almıştı.

Dünya yıldızından 7. Koğuştaki Mucize'ye övgü - Resim : 2