Nicolas Cage'den 'uzaylı' açıklaması: Gerçeği öğrenince şok geçirdim

"Hayalet Sürücü", "Melekler Şehri", "Savaş Tanrısı" gibi filmleriyle tanınan oyuncu Nicolas Cage, küçükken kendisinin uzaylı olduğunu zannettiğini anlattı.

Nicolas Cage'den 'uzaylı' açıklaması: Gerçeği öğrenince şok geçirdim

"Hayalet Sürücü", "Melekler Şehri", "Savaş Tanrısı" ve "Yüz Yüze" filmleriyle tanınan oyuncu Nicolas Cage, çocukken kendisini uzaylı zannettiğini ve normal insan organları ile bir iskeleti olduğunu öğrendiğinde, bunun kendisi için tam bir şok olduğunu söyledi.

Daily Mail'in haberine göre, Cage, Rampstyle dergisine verdiği yeni bir röportajda, “Babam bana kendisini bana tanıtmak zorunda hissettiğini söyledi çünkü ben tam bir uzaylıymışım. Çocukken doktorun muayenehanesine gittiğim gün normal organlara ve normal bir iskelete sahip olduğumu öğrendiğimde şok olmuştum. Çünkü başka bir gezegenden geldiğime emindim" ifadelerini kullandı.

Diğer insanlarla bağlantı kurmakta güçlük çektiğini belirten Cage, “The Man Who Fell to Earth (Dünyaya Düşen Adam) filminde David Bowie’yi gördüğümde bir şeyler yapmam gerektiğini anladım. Böylece bir oyuncu oldum" diye konuştu. 

SATIN ALDIĞI ÜRÜNLERLE GÜNDEME GELMİŞTİ

Nicolas Cage daha önce de küçülmüş kafalar, albino kobralar, bir karga, egzotik sanat eserleri, sözde perili bir malikane ve daha sonra geri vermek zorunda kaldığı 276 bin dolarlık çalıntı bir Tyrannosaurus kafatası da dahil olmak üzere bir dizi ürün satın alarak gündeme gelmişti. 

Cage ayrıca, 2010 yılında New Orleans’taki bir mezarlıktan arazi satın alarak yaklaşık 3 metre yüksekliğinde bir piramit mozole inşa ettirmişti.