Kiliseyi bırakan papaz yardımcısı Nikole Mitchell şimdi ise...

Nikole Mitchell 20'li yaşlarına kadar dindar bir ailenin üyesiydi, kadın papaz yardımcısı olarak görev yapıyordu. Bir anda kendisindeki değişimi fark etti. Ardından OnlyFans hesabı açan Nikole şimdi servet kazanıyor.

Kiliseyi bırakan papaz yardımcısı Nikole Mitchell şimdi ise...

Dindar bir ailenin kızı olarak hayata gelen Nikole Mitchell, lise yıllarında erkeklerle yakınlaştı ancak 20'li yaşlarına geldiğinde kendisini tamamen din işlerine adadı. Üniversitede tek bir erkekle dahi yakınlaşmadığını ifade eden Nikole, uzun süre arkadaşlık tekliflerini reddetti.

Nikole, o dönemde kadınların evlilik dışı şekilde erkeklerle yakınlaşmasını iğrenç bulduğunu söyledi. 2001-2007 yılları arasına ise saf sevgiyle sadece ibadet ettiğini söyleyen Nikole, bu sayede diğer erkeklerden uzak durduğunu söylüyor.

Kiliseyi bırakan papaz yardımcısı Nikole Mitchell şimdi ise... - Resim : 1

Evanjelik kilisesine katıldıktan sonra ise papaz yardımcısı olması istenince çok mutlu olduğunu ve vaaz verebilmek için eğitimler aldığını ifade eden Nikole, 2009 yılında Jhon ile tanışmasıyla birlikte evlenmeye karar verdiğini belirtti. Jhon ile üç çocuk yaptıktan sonra kendisinde farklı hisler olduğunu fark ettiğini söyleyen Nikole'ün hayatı bu noktada değişti.

Önce sadece kocası Jhon'a değil, diğer erkeklere de sık sık ilgi duymaya başladığını söyleyen Nikole, daha sonra kadınlardan hoşlandığını da fark ettiğini kaydetti. Bunu ilk zamanlarda kendisine bile zor itiraf ettiğini belirten Nikole, zamanla alıştığını ve şu an her iki cinsle de birlikte olduğunu söyledi.

Bir gün evinde fotoğraf çekimi ayarladığını ve çıplak fotoğraflarını gördüğünde bambaşka bir dünyanın pencerelerini araladığını hissettiğini söyleyen Nikole, bu fotoğraflarla nasıl para kazanabileceğini araştırdığını ve OnlyFans hesabı açtığını ifade etti.

Her ay servet kazanıyor

Nikole, OnlyFans hesabı sayesinde kısa sürede hatrı sayılır bir servet kazanmaya başladığını açıklayarak, "Şu anda aylık ortalama 100 bin dolar (800 bin lira) kazanıyorum. Bu İngiltere şartlarında çok yüksek ve iyi bir para. İnsanların bir senede kazanamadığı parayı ben 1 ayda kazanıyorum" dedi.

Tanrı inancının hala devam ettiğini ancak hayatını daha özgür yaşamanın kendisini mutlu ettiğini söyleneyen Nikole, striptiz yaparak ve özel fotoğraf ile video çekerek hayranlarına gönderiyor.

Nikole, ilk zamanlarda kiliseden ayrılmasından ve ardından böyle bir şey yapmasından dolayı çok eleştirildiğini ancak artık insanların alıştığını söylüyor.

Bir süre sonra kocasından boşanan Nikole, şimdi üç çocuğuyla birlikte yaşıyor. Kocasının kendisine anlayışlı davrandığını ve boşanmayı kabul ettiğini belirten Nikole, "Bana her ne kadar kızmış olsa da kararlarıma saygı duydu" dedi.