Nilüfer'den 'domuz gribi' ertelemesi

Domuz gribine yakalanan ünlü sanatçı Nilüfer, hastanede tedavi sürecinin devam etmesinden dolayı Bostancı Gösteri Merkezi'ndeki 15 Şubat konserini erteleme kararı aldı. Konser 25 Nisan'da gerçekleştirilecek.

Nilüfer'den 'domuz gribi' ertelemesi

Instagram hesabından bir açıklama yapan Nilüfer İnfluenza'ya (domuz gribi) yakalanmasından dolayı konserini ertelediğini duyurdu. Hastanede tedavisi devam eden Nilüfer, sevenlerinden özür dileyerek şu notu paylaştı:

Sevgili dostlar biliyorum biletlerinizi aldınız hatta çok uzaklardan bile gelenleriniz var. Ama maalesef hayat sürprizlerle dolu nerdeyse bütün hazırlıklarımızı bitirmek üzereyken yaşadığım bu şey kolumu kanadımı kırdı. İyileşicem elbette biraz uzun sürecek sadece.Güzel bir bahar gecesinde 25 nisanda şarkılarımızı birlikte haykırmak en büyük dileğim. Nolur kendinize çok dikkat edin bu virüs çok fena vuruyor. Hastaneden taburcu olduğumda sizleri bilgilendireceğim. Çok sevgilerimle.

Nilüfer'den zorunlu erteleme

Biletleri günler öncesinden tükenen Nilüfer'in Bostancı Gösteri Merkezi'ndeki 15 Şubat konseri değerli sanatçının İnfluenza'ya (domuz gribine) yakalanması sebebiyle 25 Nisan Cumartesi gününe ertelenmiştir.

Halen tedavisine hastanede devam edilen sanatçı, doktorunun tavsiyesiyle uzun bir süre dinlenme süreci geçirecektir. Bu sebepler Nilüfer, konserini 25 Nisan Cumartesi gününe erteleme kararı almak zorunda kalmıştır.

Kamuoyuna ve sanatçının sevenlerine duyurulur.