Norm Ender'den sert açıklama

Mekanın Sahibi isimli şarkısıyla listeleri sallayan Norm Ender, Barış Pınarı Harekatı nedeniyle yaptığı açıklamada sanatçıları hedef aldı ve askerlerin yanında olduğunu söyledi. Norm Ender'in bu sözlerinin Ezhel'e karşı olduğu iddia edildi.

Norm Ender'den sert açıklama

Suriye'ye gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekatı nedeniyle sanat camiasının ikiye bölünmesi tartışmaları da beraberinde getirdi. Bazı sanatçılar operasyona, TSK ve hükümete destek verirken, bazıları da savaşa karşı olduklarını açıkladılar.

Sanatçıların büyük bölümü operasyona destek verdiklerini açıkladı. Bunlardan biri de Norm Ender. Norm Ender resmi Twitter hesabından operasyona destek vermeyen sanatçıları hedef alarak, "#BarışPınarıHarekati'nda yiğitlerimize başarılar, ailelerine metanet dilerim. Ordumuz yürüdüğü zaman hemen savaşa hayır yazanlar, keşke terör örgütleri eylem yaparken, emperyalistler ülkemizi tehdit ederken böyle duyarlar gösterebilse! Biz savaşı değil, ülkemizi seviyoruz!" diye yazdı.

Ezhel dün gece bu paylaşımı yapmıştı
Ezhel dün gece bu paylaşımı yapmıştı.

Ezhel'e gönderme mi yaptı?

Norm Ender'in yazdığı sözlerin dün gece resmi Instagram hesabından savaş karşıtı bir açıklama yapan Ezhel'e olduğu iddia edildi. Sosyal medya kullanıcıları Ezhel ve Norm Ender'in açıklamalarını yan yana koyarak iki rapçi arasında kıyaslama yaptı.