Norwich Tottenham canlı izle

Norwich Tottenham İngiltere Premier Lig maçında karşı karşıya geliyor. Norwich Tottenham maçı S Sport Plus şifresiz canlı izleyebileceğiniz linki sizler için paylaştık. İşte, Norwich Tottenham şifresiz canlı maç izleyebileceğiniz link...

Norwich Tottenham canlı izle

Norwich Tottenham İngiltere Premier Lig mücadelesinde kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Norwich Tottenham maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

NORWICH TOTTENHAM MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 18:00'de başlayan müsabaka S Sport Plus üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Norwich Tottenham canlı izle

İşte Norwich Tottenham maçı canlı izleyebileceğiniz link...

Norwich Tottenham mücadelesinde Chris Kavanagh düdük çalıyor.

Norwich'te; Andrew Omobamidele, Kenny McLean, Joshua Sargent, Ozan Kabak ve Adam Idah sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek. Ben Gibson ve Billy Gilmour'ın durumu ise şüpheli.

Tottenham'da; Oliver Skipp, Matt Doherty, Japhet Tanganga, Sergio Reguilon ve Cristian Romero sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek.

Tottenham ile oynadığı son dokuz lig maçının sadece birini kazanabilen Norwich, tek galibiyetini Şubat 2014'te sahasında aldı.

Norwich'e konuk olduğu son 10 lig maçının sadece birini kaybeden Tottenham, tek mağlubiyetini Şubat 2014'teki ziyaretinde aldı.

Premier Lig tarihinde 100 galibiyete ulaşan 23'üncü takım olmak isteyen Norwich, bu unvanı küme düştüğü sezon elde eden ikinci takım olabilir.

Bu sezon Premier Lig'de en fazla penaltıya sebebiyet veren takım Norwich. Tottenham forveti Harry Kane ise Londra ekibinin formasıyla üst üste üç Premier Lig maçında penaltı golü kaydeden ilk oyuncu olmak istiyor.

Premier Lig tarihinde sezonların son haftalarında Harry Kane'den daha fazla gol atan sadece ikisim bulunuyor: Andy Cole ve Les Ferdinand.