Oğlunu kaybeden Sinead O'Connor hastaneye kaldırıldı

Birkaç gün önce trajik bir şekilde 17 yaşındaki oğlu Nesta Ali Shane'ni kaybeden Sinead O'Connor, yaşadığı büyük acıya dayanamayarak hastaneye kaldırıldı.

Oğlunu kaybeden Sinead O'Connor hastaneye kaldırıldı

Nothing Compares 2 U şarkısı ile tüm dünyada ün kazanan İrlandalı şarkıcı Sinead O'Connor, kendine benzerliği ile dikkat çeken oğlunu kaybettikten birkaç gün sonra hastaneye kaldırıldı. Oğlunun cesedini teşhis etmek zorunda kalan ünlü sanatçı yaşadığı ağır acıyı kaldıramadı. 

Sinead O'Connor'ın hayatımın ışığı dediği oğlunun ölümünü duyurduğu "Artık oğlum Shane'in kalıntılarını resmen teşhis ettim" mesajı sanat dünyasında şok etkisi yaratmıştı. 

Sinead O'Connor'ın henüz 17 yaşındaki oğlu Shane O'Connor, intihar şüphesi ile Dublin'de kaldırıldığı Tallaght Hastanesi'nde kurtarılamayarak yaşamını yitirmişti.

Önceki gün oğlunu kaybettiğini ve polislerle birlikte teşhis için hastaneye gittiğini yazan Sinead O'Connor'dan ikinci bir acı mesaj daha geldi. 

Oğlunu kaybeden Sinead O'Connor hastaneye kaldırıldı - Resim : 1

Ağır acı sonrası hastaneye yatırıldı

Yaşadığı tarifsiz acıyı takipçileri ile paylaşan Sinead O'Connor yazdığı dokunaklı mesajla da kendi durumunun pek iyi olmadığını haberini verdi. 

Kötü haberleri için hayranlarından özür dileyen 55 yaşındaki Sinead Sinead O'Connor, "Özür dilerim. Bunu söylememeliydim. Hastane yolunda polislerle birlikteyim.

"Herkesi üzdüğüm için üzgünüm. Çocuğum olmadan kayboldum ve kendimden nefret ediyorum. Hastane bir süre yardımcı olacaktır. Ama Shane'i bulacağım. Bu sadece bir gecikme." diyerek yaşadığı acıyı paylaştı. 

Sinead O'Connor, 2018 yılında Müslüman olarak 'Shuhada Davitt' adını almıştı.