Yayına bağlanan kadının 75 yaşındaki kocasıyla ilgili cinsellik itirafı sunucuların ağzını açık bıraktı!

Nur Viral'in sunduğu Hayatta Her Şey Var programına Esra Ezmeci konuk oldu. İsmini vermek istemeyen kadının, 75 yaşındaki kocasıyla ilgili cinsellik itirafı ağızları açık bıraktı.

Beyaz TV'de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programının sunucusu Nur Viral ile konuk Esra Ezmeci gelen bir itiraf karşısında resmen şoke oldu. İsmini vermek istemeyen kadın, 75 yaşındaki kocasının yaptıklarını anlattı. Ağızlar resmen açık kaldı.

CİNSEL GÜÇ ARTIRICI HAPLARI YAKALAMIŞ

75 yaşındaki eşinin kendisini aldattığını belirtip eşinin cinsel güç artırıcı hap sipariş ettiğini söyleyen kadın, Kkoronavirüs salgınının çıkmasıyla yataklarını ayırdıklarını söyledi. Bir de eşinin sosyal medya mesajlarını yakaladığını anlatan talihsiz kadın, bir süre sonra yatakları birleştirdiklerini anlatarak "Aramıza yastık koyuyor, sırtını dönüyor" diyerek izleyenleri de şaşırttı.

"ALDATIYOR, TELEFONDA YAKALADIM"

İsmini vermek istemeyen kadın, Nur Viral'in "Aldatıyor mu?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Aldatıyor, telefonda yakaladım. Mesaj konuşma... Oraya bakıyor buraya bakıyor, ilaçlarla uğraşıyor. Eşim gözümün içine baka baka kadınlarla konuşuyor."

"TELEFONU EŞİNE VER"

Öte yandan kadın, eşinin telefonunu açtığında bir kadının "Telefonu eşini ver." dediğini de anlattı. Cinsel güç artırıcı haplar konusunda şaşkınlığını gizleyemeyen Viral'in "Başkası sipariş etmiş olabilir mi?" sorusuna ise konuk kadın, "Yaptı kaç kere, biliyorum." cevabını verdi.