Nuri Alço yavru ayıya gazoz içirdi! "Ağzının tadını biliyor"

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Nuri Alço, gittiği bir hayvanat bahçesinde Liva isimli yavru boz ayıya elleriyle gazoz içirdi. Alço, yavru boz ayı için "Ağzının tadını biliyor" yorumunu yaptı.

Türk sinemasında canlandırdığı kötü karakterlerle hafızalara kazınan Nuri Alço, Çekmeköy’deki bir hayvanat bahçesinde yavru boz ayıya gazoz içirdi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yönetmenliğini Orhan Elmas'ın üstlendiği 1984 yapımı "Kayıp Kızlar" filminde canlandırdığı karakterin ardından 'gazoz'la anılan Alço, Çekmeköyde ziyaret ettiği Hayvanat Bahçesindeki yavru ayıyı besleme anları renkli görüntüler oluşturdu.

Alço, Çekmeköy Hayvanat Bahçesinin maskotu olan Liva isimli yavru ayının yanına giderek sevmeye başladı. Sinemada canlandırdığı kötü karakterler ile hafızalara kazınan oyuncu sevimli yavru boz ayıya gazoz ikram etti. Sevimli ayıcık ikram edilen gazozu içti.

Nuri Alço gazoz içen yavru ayıya “ Ağzının tadını biliyor” dedi. Ünlü oyuncu ile yavru aynın o halleri izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Yaşanan o anlar saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.