Kediyi kurtarayım derken ölümden döndü

Ordu'nun Ünye ilçesinde çamlıklar arasında dolaşırken bir kedinin akaryakıt dolu kuyuya düştüğünü gören genç, kediyi kurtarmak için kuyuya girdi. 19 yaşındaki genç kediyi çıkarttıktan sonra kendisi kuyudan çıkartırken neredeyse canından oluyordu.

Kediyi kurtarayım derken ölümden döndü

Ünye'nin Burunucu Mahallesi'nde gezinen Özgür Ege Şire isimli bir genç  bir insanlık örneği göstererek,  akaryakıt kuyusuna düştüğünü gördüğü kedinin arkasından kuyuya girdi. Kedinin kuyunun içinde çırpınmasına dayanamayan genç, kuyuya girerek kediyi kurtardı ancak çıkarken hayatını kaybetme tehlikesi geçirdi.

Kediyi kurtarayım derken ölümden döndü - Resim : 1

Bütün bedeni fuil-oil'e bulanan genç zift gibi siyaha bulandı. Çevredikilerin farkettiği genç, devriye gezen bekçilerin yardımı ile kuyudan çıkarıldı. Bütün vücudu ve yüzü akaryakıta bulanan gencin tedavisi için sağlık ekipleri çağrıldı.

Kediyi kurtarayım derken ölümden döndü - Resim : 2

Gencin kuyuya girdiğini bir vatandaşın tesadüfen olayı görmesi üzerine 19 yaşındaki Özgür Ege Şire'nin hayatı kurtuldu. Hemen çevredikilere haber veren vatandaş bekçilerin de yardımı ile genci dıyarı çıkardı. 

Bir kediyi kurtarmak için göstediği büyük çaba nedeni ile Özgür Ege Şire olay nedeni ile orada toplanan vatandaşlar tarafından kahraman ilan edildi.  Hastaneye kaldırılan gencin durumunun iyi olduğu öğrenildi.