O dizi için final kararı! Ekranlara son kez gelecek

Asrın felaketi sonrasında diziler tek tek yayınlarına ara verdi. Dizi oyuncuları yardım kampanyalarına dahil olarak maddi manevi destekte bulundu. Dizilerin bu hafta itibariyle yayınlara geri dönmesi bekleniyor. Bazı diziler Pazartesi gününden itibaren yeni bölümleriyle yayınlarına devam etti. Ancak bir yapım ara sonrası son kez ekranlara gelecek.

O dizi için final kararı! Ekranlara son kez gelecek

Dizi dünyası bu hafta verdiği ara sonrası yayınlarına devam edecek gibi görünüyor. Bir çok dizi Pazartesi’nden itibaren yayınlarına yeni bölümleriyle devam etti. Ancak ara sonrası bir diziden kötü haber geldi. Ekranlara son kez geleceği öğrenildi.

TV8 bünyesine iki iddialı diziyi almıştı. Bu iki iddialı diziyle birlikte reyting rekaberine girdi. Ancak iki diziden de umduğunu ne yazık ki alamadı.

İDDİALAR ÇOK SERT

TV8’in Tuzak dizisiyle ilgili ortaya atılan final iddiasını Acun Ilıcalı yalanlamıştı. Şimdi de Sıfırıncı Gün dizisiyle ilgili haberler ortaya çıktı. Dizinin final yapması bekleniyor. İddialar o kadar sert ki dizinin 6. bölümü son bölümü olacak iddialarıyla gündeme geldi.

DAHA ÖNCE YAYINA 1 BÖLÜM ARA VERİLMİŞTİ

Dizinin başrol oyuncusu Engin Öztürk’ün sağlık sorunları sebebiyle bölüm yayınına ara verilmişti. Dizinin isminin de Sıfırıncı Gün yerine Birinci Gün olarak değiştirilmesi planlanıyordu. Ancak isimle ilgili şuana kadar değişiklik yapılmadı.

Son gelen habere göre ise yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun’un olduğu Sıfırıncı Gün dizisi 6. bölümünde ekran ömrünü tamamlayacak.