O Ses Türkiye konuğu Hasan Can Kaya kimdir? Hasan Can Kaya nereli ve kaç yaşında?

Hasan Can Kaya, O Ses Türkiye 2021 yılbaşı özel konuğu olacak. Hasan Can Kaya’in kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. İşte, Hasan Can Kaya ile ilgili merak edilenler…

O Ses Türkiye konuğu Hasan Can Kaya kimdir? Hasan Can Kaya nereli ve kaç yaşında?

Youtube’da sunduğu stand-up ile geniş kitlelere adını duyuran Hasan Can Kaya kısa sürede 1 milyon 740 bin takipçi sayısına ulaştı. Hasan Can Kaya, O Ses Türkiye 2021 yılbaşı özel konuğu olacak. Hasan Can Kaya’in kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. İşte, Hasan Can Kaya ile ilgili merak edilenler…

HASAN CAN KAYA KİMDİR?
Sosyal medya platformu Youtube’da sunduğu Konuşanlar programı ile tanınan Hasan Can Kaya önümüzdeki günlerden itibaren Exxen’de yerini alacak. Youtube’da 1 milyon 740 bin, Instagram’da ise 1 milyon 100 bin takipçi sayısına ulaşan Hasan Can Kaya Konuşanlar programının formatını kendisi oluşturmuştu.

HASAN CAN KAYA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, SEVGİLİSİ KİM?

16 Aralık 1989 doğumlu olan Hasan Can Kaya İstanbul Güngören’de dünyaya geldi. Aslen Malatayalı olan Kaya, uzun yıllar komedi programlarında yazarlık yaparken kendi hazırladığı formatları da farklı platformlarda sergiledi.

Geçtiğimiz dönemlerde BKM’de de işler yapan Kaya, formatı kendisine ait olan Konuşanlar programı ile Youtube’da kısa sürede popülerliğe ulaştı. Dönem dönem ünlü isimleri de programda ağırlayan Kaya, programını 1 Ocak 2021 itibariyle Exxen platformuna taşıdı.

Leman Kültür’de düzenle olarak stand up yapan Kaya, çeşitli komedi programlarında oyunculuk ve yönetmenlik de yaptı.

Ünlü komedyen programında da sıklıkla bahsettiği Sultan San ile birlikteliğini devam ettiriyor.