O Ses Türkiye konuğu Sinan Güleryüz kimdir? Sinan Güleryüz nereli ve kaç yaşında?

Sinan Güleryüz, O Ses Türkiye 2021 yılbaşı özel konuğu olacak. Sinan Güleryüz’ün kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. İşte, Sinan Güleryüz ile ilgili merak edilenler…

O Ses Türkiye konuğu Sinan Güleryüz kimdir? Sinan Güleryüz nereli ve kaç yaşında?

Sinan Güleryüz kimdir? Sinan Güleryüz kaç yaşında, nereli? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Sinan Güleryüz, oyuncu Özge Özder'in eşidir. Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde tamamladıktan sonra profesyonel sporcu olarak çalışmış ve boks ile voleybol branşlarında milli sporcu olmuştur. Peki O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Sinan Güleryüz kaç yaşında ve nereli?

SİNAN GÜLERYÜZ KİMDİR?

Sinan Güleryüz O Ses Türkiye performansı ile konuşulan isimler arasında yer alıyor. 1986 yılında Ankara'da dünyaya gelen ve Selanik göçmeni olan Sinan Güleryüz, Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde tamamladıktan sonra profesyonel sporcu olarak çalışmış ve boks ile voleybol branşlarında milli sporcu olmuştur. Sonrasında ise spor kariyerini sonlandıran Güleryüz, İstanbul'a gelerek burada çeşitli müzik eğitimleri aldı. Katıldığı O Ses Türkiye yarışmasında ünlenen Sinan Güleryüz, şu anda müzisyen olarak kariyerini sürdürmektedir.

 

İlk teklisini 2018 yılında Bora Öztoprak'ın Deli Yar şarkısı ile yapan Sinan Güleryüz; Cosmopolitan, Men's fitness ve Men's health dergilerinde kapak modeli olarak çıktı. Eşi Özge Özder ile yaptığı Senle Ben ve Biz Bize şarkıları sanatçıya ödüller kazandırmıştır.