O Ses Türkiye performansı merakla beklenen Saadet Özsırkıntı kimdir?

O Ses Türkiye yılbaşı programına konuk olarak katılacak isimlerden biri de televizyon dünyasındaki başarıları ile dikkatleri üzerine çeken Saadet Özsırkıntı oldu. Peki, O Ses Türkiye konuğu Saadet Özsırkıntı kimdir? Saadet Özsırkıntı kaç yaşında, nereli?

O Ses Türkiye performansı merakla beklenen Saadet Özsırkıntı kimdir?

TV8'de yayınlanacak olan O Ses Türkiye yılbaşı programına konuk olarak katılacak olan Saadet Özsırkıntı kimdir sorusu gündemde sıkça yer alan sorulardan biri. 

Peki televizyon dünyasındaki başarıları ile dikkatleri üzerine çeken Saadet Özsırkıntı kimdir, nereli ve kaç yaşındadır? İşte Saadet Özsırkıntı'nın biyografisi...

Saadet Özsırkıntı kimdir?

Saadet Özsırkıntı, 1990 yılının Mayıs ayında dünyaya geldi. Aslen Adanalı'dır. Özsırkıntı, Özel Çağ Koleji mezuniyetinin ardından Koç Üniversitesi eğitimi ve Maltepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümünde eğitim aldı.

O Ses Türkiye performansı merakla beklenen Saadet Özsırkıntı kimdir? - Resim : 2

İlk olarak reklam projeleriyle tanındı

Dil eğitimi için İngiltere'ye gitti, bir süre yaşantısını orada sürdürdü. İlk olarak reklam projeleriyle tanınan güzel sunucu daha sonra Tv 8 kanalında Dünya Listeleri Müzik programının sunuculuğunu üstlendi.

Sosyal medyayı aktif kullanıyor

Acun Ilıcalı projelerinde görev alan Saadet Özsırkıntı, 2015 yılında 3.Dijital Dünyanın Enleri Ödül Töreninde, Yılın En İyi Çıkış Yapan Program Sunucusu oldu. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Saadet Özsırkıntı, O Ses Türkiye ve Survivor paylaşımlarında da bulunuyor.