O Ses Türkiye'nin şampiyonu Hasan Koçak oldu!

O Ses Türkiye'nin şampiyonu Oğuzhan Koç'un takımından Hasan Koçak oldu. Koçak, Devrim Seyrek ile girdiği mücadelenin kazanan Hasan Koçak ödül olarak otomobil kazandı.

O Ses Türkiye'nin şampiyonu Hasan Koçak oldu!

Oğuzhan Koç, Ebru Gündeş, Murat Boz ve Beyazıt Öztürk'ün jüriliğini yaptığı O Ses Türkiye'nin 21 Ocak 2022 tarihinde yayınlanan final bölümünde birinci Oğuzhan Koç'un takımından Hasan Koçak oldu. Koçak, final mücadelesinde tulum çalarak 'cilveloy' şarkısını seslendirdi ve seyirciyi coşturdu. Devrim Seyrek'le finale kalan Koçak'a ödül olarak otomobil verildi.

O Ses Türkiye'nin şampiyonu Hasan Koçak oldu! - Resim : 1

Murat Boz'un takımından iki, Beyazıt Öztürk'ün takımından üç, Oğuzhan Koç'un takımından iki ve Ebru Gündeş'in takımından üç isim adını finale yazdırdı. Oğuzhan Koç'un takımından Hasan Koçak ve Beyazıt Öztürk'ün takımından Devrim Seyrek ise finale kaldı.

Devrim Seyrek final mücadelesinde 'Yalnızım ben' isimli şarkıyı seslendirdi. Devrim Seyrek yarışmayı ikinci olarak tamamladı.

O Ses Türkiye'nin şampiyonu Hasan Koçak oldu! - Resim : 2

Yarışmanın kazananı Hasan Koçak, kazandığını öğrendikten sonra yaptığı açıklama ile dikkat çekti:

O Ses Türkiye'nin şampiyonu Hasan Koçak oldu! - Resim : 3

"Destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Artvin'den küçük bir köyden geliyorum. Benim babam orada cami imamı ve beni o kadar güzel destekledi. Herkese tüm Türkiye'ye örnek olursa çok sevinirim. Ve en büyük alkış Oğuzhan Koç'a. Çok gururluyum."