Oğlum 8. bölüm tek parça izle! Oğlum 8. bölüm full izle! Oğlum son bölüm izle

Songül Öden, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar'ın başrollerini paylaştığı Oğlum 8. bölüm tek parça olarak internete yüklendi. Diziseverler, Show TV ekranlarında yayınlanan Oğlum 8. bölüm full izleyebilecekleri linki araştırıyor. İşte, Oğlum son bölüm izleyebileceğiniz link...

Songül Öden, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar'ın başrollerini paylaştığı Oğlum 8. bölüm tek parça olarak yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak konusu oldu. Diziseverler, Show Tv ekranlarında yayınlanan Oğlum 8. bölüm full izleyebielcekleri linki araştırıyor. Show Tv ekranlarının merakla beklenen dizisi hız kesmeden kaldığı yerden devam ediyor. 30 Mart 2022 tarihinde Oğlum son bölüm full internete yüklendi. 

Oğlum 8. bölüm tek parça izle! Oğlum 8. bölüm full izle! Oğlum son bölüm izle - Resim : 1

Oğlum 8. bölümde; Melike bir yandan afişlerle oğlu için adalet ararken diğer yandan Ceren’in bir derdi olduğunu anlar ve meselenin ne olduğunun peşine düşer. Bu sırada Ceren’in okulda uğradığı akran zorbalığı devam etmektedir.  Afişlerin etkisi sürerken Zeynep, oğlunun güvenini kazanmak için her yolu dener.  Tuğrul ise artan sosyal baskıdan kurtulmanın yolunu ararken Canan’ın tavsiyesini hayata geçirmeye karar verir.Bu tavsiye Demet ve Efe’nin bağına zarar vermek üzere iken Zeynep’in oğlu ile bir güven bağı kurması, olayın aydınlatılması için giderek daha önemli hale gelir.  

Oğlum 8. bölüm tek parça izle! Oğlum 8. bölüm full izle! Oğlum son bölüm izle - Resim : 2

Oğlum 7. bölümde neler oldu?

Oğlum 7. bölümde; Sedat ve Demet’ten Efe’nin serbest bırakıldığını öğrenen İlyas büyük bir öfke patlaması yaşayarak Tuğrul’un iş yerine saldırıyor. Bulut ile Sedef birbirine giderek yakınlaşırken Bulut’un Sedef’in arkasından yaşadığı büyük şok akıllara “Bulut, Sedef’in aslında kim olduğunu öğrenecek mi?” sorusunu getiriyor. Sedat, Kaan’ın ölüm nedenini Demet’e söylerken izleyici de otopsi raporunu büyük bir merakla bekliyor.

Oğlum 8. bölüm tek parça izle! Oğlum 8. bölüm full izle! Oğlum son bölüm izle - Resim : 3

OĞLUM 8. BÖLÜM 

OĞLUM 8.BÖLÜM FULL İZLEYEBİLECEĞİNİZ LİNK…

OĞLUM DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Ay yapım imzalı Oğlum dizisinin yönetmen koltuğunda Gökçen Usta otururken, senaryosunu Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz kaleme alıyor. Dizide iki ailenin çocuklar üzerinden çatışması konu alınıyor. İlyas ve Melike Özyürek çiftnin Kaan adındaki oğulları kaybolduktan sonra olay başlar. Kaan'ın okul arkadaşı Efe'nin ailesi, Zeynep ve Tuğrul'dur. Kaan'a ne olmuştur? Bu iki aile arasında bakalım neler yaşanacaktır...

Oğlum 8. bölüm tek parça izle! Oğlum 8. bölüm full izle! Oğlum son bölüm izle - Resim : 5

OĞLUM DİZİSİ OYUNCULARI KİMDİR?

  • Songül Öden
  • Canan Ergüder
  • Feyyaz Duman
  • Timur Acar
  • Serhat Teoman
  • Nihal Yalçın
  • Kubilay Aka
  • Tuğçe Açıkgöz
  • Metehan Parıltı