Öğrenci fark etti, okul tatil edildi

Tokat’ta bir öğrenci teneffüs sırasında kalorifer dairesindeki okul hizmetlisinin cansız bedenini buldu. İntihar olduğu düşünülen olayla ilgili polis inceleme başlattı. Okul ise tatil edildi.

Öğrenci fark etti, okul tatil edildi

Korkunç olay, Tokat merkeze bağlı Kemalpaşa köyüne yaşandı. Bir okulda tenefüse çıkan öğrencilerden biri kalorifer dairesinin camında içeri baktı ve birisinin olduğunu fark etti. Ders zili çaldığında ise öğrenci durumu öğretmenine anlattı. Daha sonra okul hizmetlisi olan evli ve 3 çocuk babası T.K kazan dairesinde ölü bulundu.

Okul tatil edildi

Durum üzerine okuldaki 108 öğrenci öğretmenleri tarafından evlerine gönderildi. Olay yerine sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan çalışmanın ardından şahsın cenazesi yakınlarının gözyaşları ve feryatları arasında tabuta konuldu. Tokat Belediyesine ait cenaze aracı ile cenaze otopsi yapılmak üzere Tokat Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Engelli kadrosundan 2014 yılında işe girdiği öğrenilen müstahdemin bir süredir psikolojik tedavi gördüğü, tedavisinin iş durumuna engel olmadığı yönünde raporu olduğu öğrenildi.