"Gedson Fernandes sezon başında Fenerbahçe'de"

Futbol Yorumcuları Emre Bol, Oğuz Altay, Bışar Özbey ve eski FIFA Hakemi Deniz Ateş Bitnel; Ertem Şener ile VAR Odası'nda futbol gündemini tv100'de değerlendirdi. Atay, sezon sonu Beşiktaş forması giyecek olan Fernandes ile ilgili bomba bir iddia ortaya attı.

"Gedson Fernandes sezon başında Fenerbahçe'de"

"Galatasaray mı Beşiktaş mı?" soruları gündemdeyken transferin son saatlerinde Çaykur Rizespor ile kiralık olarak anlaşarak Rize'nin yolunu tutan Gedson Fernandes'in için bomba bir iddia gündeme geldi.

tv100'de yayımlanan Var Odası'nda Oğuz Atay Gedson Fernandes ile bomba bir iddia gündeme getirdi.

Çaykur Rizespor'da kiralık olarak forma giyen, sezon sonunda ise Beşiktaş kadrosuna dahil olacak Fernandes'in gelecek sezonda Beşiktaş'ta da değil, Fenerbahçe'nin forma giyeceğini iddia etti.

Programa damga vuran Oğuz Atay, "Devre arasında yapılan anlaşmada Gedson Fernandes'in Çaykur Rizespor ile kiralık olarak anlaştığı, sezon sonunda ise Beşiktaş forması giyecek. Benim bunu bire bir olarak bildiğim. Daha sonra teyidini aldığım bir konu. Gedson Fernandes sezon sonu itibariyle Beşiktaş'ta değil. Çok büyük ihtimalle Fenerbahçe forması giyiyor" dedi.

 

Fenerbahçe yöneticisi Var Odası'na konuştu

tv100 Var Odası muhabiri Mehmet Batuhan Ağır, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki ile Gedson Fernandes hakkında konuştu.

Selahattin Baki, Gedson haberleri için "doğru değil" dedi.